Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Află despre cultura marijuanei în Amsterdam, într-un tur al celor mai bune cafenele

Află despre cultura marijuanei în Amsterdam, într-un tur al celor mai bune cafenele

851 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 15

Scurtă descriere:

Privește în profunzime la lumea cannabisului din Amsterdam. Află despre istoria și legalizarea ei, descoperă cafenelele care vând produsele de cea mai bună calitate, dar și cea mai ieftină ganja, și presară totul cu descoperiri istorice și culturale.

Repere:

  • Acest tur introductiv în lumea cannabisului din Amsterdam este educativ și excelent pentru începători;
  • Învață cum să rulezi propriul tău joint de la un instructor;
  • Vizitează cele mai bune cafenele din centrul orașului și află despre cultura locală a cannabisului;
  • Degustă tratații olandeze în acest tur de trei ore;
  • Relaxează-te în pub-uri și cafenele și lasă-l pe ghid să aibă grijă de tine;
  • Vizitează cel mai faimos muzeu din Amsterdam;
  • Treci și pe la Ripley's Believe It Or Not!

La ce să te aștepți:

Hippie, stoner sau pothead sunt doar câteva dintre stereotipurile folosite pentru a defini peiorativ utilizatorii de cannabis. Cunoaște îndeaproape cultura coffeeshop-urilor și scena ganja din Amsterdam într-un tur ghidat, în plimbare, de două sau trei ore.

 

Acest tur alături de un grup începe la legendarul Dam Palace, unde intri în lumea locală a cannabisului într-unul dintre cele mai vechi coffeeshop-uri din Amsterdam.

Ghidul te duce pe străzile orașului, treceți prin cafenele faimoase, puburi și locuri medievale secrete, pe drum. Vizitezi un coffeeshop sau două (în turul de două ore) sau chiar și un al treilea (în turul de trei ore). Apoi descoperi un pub irlandez (O'Reilly's), mergi pe legendara arteră gay Reguliersdwarsstraat, afli despre istoria politicii legate de substanțele narcotice și explorezi meniurile, și încerci câteva dintre specialitățile magazinelor. Turul se încheie lângă Rembrandtplein.

Ghidul tău este un locuitor al Amsterdamului care știe totul despre cea mai bună marijuana.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.