Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Admiră balenele într-un tur de o zi în insula Samana

Admiră balenele într-un tur de o zi în insula Samana

1 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 244

Scurtă descriere:

Mergi să urmărești balenele în Samana, în timpul acestei excursii de o zi din Punta Cana. Te îmbarci în Punta Cana pentru un zbor scurt, după care ești transferat într-o barcă și ieși în larg, în apele de turcoaz ale oceanului. Caută din priviri balenele cu cocoașă, dintre cele peste 4.000 de exemplare care vizitează această zonă anual, pentru a se împerechea și pentru a-și naște puii. Află despre biologia și comportamentul acestor mamifere marine de la ghidul tău expert. Întors pe insulă, plimbă-te, călare pe un cal, printr-o pădure tropicală, spre impresionanta cascadă Limón și fă o baie pentru a te răcori. Continuă spre idilica insulă Cayo Levantado, pentru a te bucura de un prânz gourmet și de vederile panoramice ale golfului. Petrece timp relaxându-te la plajă înainte de a prinde zborul înapoi spre Punta Cana.

Repere:

  • Mergi să vezi balenele din Samana într-o excursie de o zi din Punta Cana;
  • Află informații despre biologia și comportamentul maiestuoaselor balene cu cocoașă;
  • Fă o plimbare pe cai spre cascada El Limon, pentru a face baie în apele sale limpezi;
  • Vizitează Cayo Levantado, o insulă idilică, pentru a te bucura de un prânz gourmet și de relaxare la plajă.

La ce să te aștepți:

Pregătește-te pentru o experiență pe care o trăiești o dată în viață, în această excursie de o zi din Punta Cana. Vei fi întâmpinat de maiestuoasele balene cu cocoașă, în apele golfului Samana.

Republica Dominicană se mândrește cu unul dintre cele mai mari sanctuare ale balenelor cu cocoașă din lume. Anual, peste 4.000 de balene vizitează golful Samana pentru a se împerechea și a naște. Ghidul tău informat, vorbitor de limba engleză, îți povestește despre comportamentul acestor creaturi magnifice.

Și asta nu e tot! Bucură-te de o scurtă plimbare pe cai în pădurea tropicală, pe o potecă ce urmează râul Arroyo Chico. Cărarea te duce, în cele din urmă, la cascada pitorească Limón. Cascada impresionantă își revarsă apele cristaline de la o înălțime de aproximativ 50 de metri, chiar în mijlocul junglei. Oprește-te pentru a te răcori în laguna de la baza sa.

Urmează insula Cayo Levantado, unde ai parte de un delicios prânz gourmet și de o vedere panoramică a golfului Samana. Bucură-te de plajele cu nisip alb și de apele de turcoaz ale acestui loc unic de relaxare, savurând cocktail-ul tău favorit, la plajă (locul pentru prânz se poate schimba fără o notificare prealabilă).

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.