Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Aventurează-te pe una dintre cele mai lungi tiroliene din Caraibe & vizitează maimuțele în habitatul lor natural

Aventurează-te pe una dintre cele mai lungi tiroliene din Caraibe & vizitează maimuțele în habitatul lor natural

5 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 9 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 119

Scurtă descriere:

Experimentează una dintre cele mai lungi tiroliene din lume, zburând umăr la umăr cu partenerul tău, și, mai târziu, vizitează Monkeyland, pentru ocazia de a interacționa cu micile maimuțe-veveriță și de a le hrăni. Bucură-te de un prânz tip bufet și gustă produse de cocos locale.

Repere:

  • Trăiește senzațiile unui zbor pe una dintre primele tiroliene din Punta Cana;
  • Vezi maimuțele în mediul lor natural în timp ce te bucuri de priveliștile spectaculoase ale regiunii rurale;
  • Bucură-te un prânz tip bufet delicios;
  • Vizitează Casa de Cocos (Coconut House) pentru a degusta produse organice apetisante.

La ce să te aștepți:

Ghizii experți te învață tot ce trebuie să știi despre tiroliene și despre echipament înainte de a fi transferat la centrul de primire, unde îți este acordat un scurt instructaj de siguranță. Când ajungi la prima platformă, ești gata să înfrunți provocarea de a zbura de la o platformă la alta.

 

Ești atașat în siguranță la cablurile cu dublă linie, dintre care cel mai lung se întinde pe 800 de metri. Turul combinat cuprinde 8 tiroliene, ce includ cele mai lungi două linii din Caraibe, întinse pe un interval de doi kilometri în munți. Întrece-te cu partenerul tău în timp ce alunecați pe cabluri alăturate!

 

Acestă excursie de o zi întreagă (9 ore) include, de asemenea, o vizită la Monkeyland, unde poți interacționa cu prietenoasele maimuțe-veveriță. Situat în munții Anamuya, Monkeyland îți oferă ocazia de a observa maimuțele în mediul lor natural.

 

Maimuțele sunt foarte obișnuite cu oamenii în acest mediu ce se întinde pe o arie de cinci acri. Ele coboară din copaci pentru a sta pe umerii tăi și a mânca din mâinile tale. Ai grijă, din moment ce le place tot ceea ce e strălucitor, vor fi interesate de bijuterii și de ochelari!

 

După aceea, în vizita la Coconut House (Casa de Cocos), afli cum se obține uleiul de cocos din nucile de cocos și ai ocazia, de asemenea, de a degusta produse organice locale.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.