Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Navighează & fă snorkeling în ape tropicale & relaxează-te în hamac într-un tur în grup restrâns cu catamaranul

Navighează & fă snorkeling în ape tropicale & relaxează-te în hamac într-un tur în grup restrâns cu catamaranul

102 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 65

Scurtă descriere:

Navighează pe apele de cristal ce înconjoară Punta Cana în această experiență alături de un grup mic, care e limitat la doar 16 persoane. Înoată într-o rezervație naturală, fă snorkeling în mare și bucură-te de băuturi la bordul catamaranului confortabil. Ancorează și bucură-te de un bar plutitor, ca parte a acestei experiențe minunate în apă.

Repere:

  • Croazieră cu catamaranul cu un grup restrâns;
  • Fă snorkeling și înoată în ape tropicale;
  • Relaxează-te într-un hamac confortabil;
  • Bucură-te de băuturi la un bar plutitor;
  • Transferul de la și spre hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

După ce sosești la punctul de întâlnire, te îmbarci pe un frumos catamaran și navighezi prin apele puțin adânci din Punta Cana. Ești condus spre rezervația naturală Cabeza De Toro, lângă Cabo Engano, pentru a face snorkeling printre sute de pești tropicali colorați.

După sesiunea de snorkeling, barca navighează aproape de țărm, pentru a vedea de aproape plaje virgine, pe care nu există construcții. Apoi, ancora coboară la un banc de nisip cu apă până la mijloc, unde echipajul îți servește băuturi la un bar plutitor, în timp ce te relaxezi în voie. După timpul petrecut aici, te îmbarci din nou și pornești în călătoria către hotel.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.