Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Călătorește într-o excursie de o zi din Florența și descoperă Pisa, Siena și San Gimignano

Călătorește într-o excursie de o zi din Florența și descoperă Pisa, Siena și San Gimignano

299 Reviews

Florența / Italia

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 80

Scurtă descriere:

Vezi tot ce are Toscana de oferit în această excursie de o zi la Pisa, Siena și San Gimignano, cu plecare din Florența. Condus de un expert local, explorează piața principală și catedrala gotică din Siena, după care ia un prânz tradițional cu trei feluri de mâncare, alături de vin. După aceea, bucură-te de timpul liber pentru a hoinări pe străzile medievale din San Gimignano de unul singur, și fă la fel și în orașul Pisa, faimos pentru turnul său înclinat, inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Repere:

  • Excursie de o zi la Siena, San Gimignano și Pisa, cu plecare din Florența;
  • Mergi într-un tur ghidat în Siena, ce include o vizită la Catedrală;
  • Bucură-te de trei preparate tipic toscane și degustă două sau trei vinuri în timpul prânzului, la o cramă sau restaurant local;
  • Plimbă-te prin fermecătorul sat de pe dealuri, San Gimignano;
  • Admiră iconicul Turn înclinat din Pisa în timp ce explorezi orașul în mod independent;
  • Călătorește într-un autocar confortabil dotat cu aer condiționat în compania unui însoțitor de tur.

La ce să te aștepți:

Excursia ta de o zi pornește din Florența, unde te îmbarci într-un autocar și călătorești printre dealurile Toscanei. Prima dată ajungi în orașul medieval Siena, renumit pentru cursele de cai, ce adună mulțimile entuziaste în piața sa principală de două ori pe an. Află despre istoria zonei și despre bijuteriile arhitecturale de la ghidul tău, în timp ce colinzi străzile pietruite. Mergi spre uimitoarea Catedrală din Siena, decorată cu plăci de marmură albă și neagră, pentru a-i vizita interiorul cu adevărat unic. După aceea, relaxează-te la un prânz cu trei feluri de mâncare, la un restaurant sau la o cramă, și bucură-te de platourile de bruschetta, de paste sau alte specialități regionale, alături de vin italian.

 

Continuă spre orașul medieval San Gimignano, cunoscut pentru turnurile sale, vizibile de la kilometri depărtare. Folosește-ți timpul liber pe care îl ai la dispoziție pentru a descoperi magazinele locale și străzile în ritmul tău.

 

Reîntâlnește-ți ghidul și îndreaptă-te spre Pisa, unde te bucuri din nou de timp liber pentru a explora orașul pe cont propriu. Vezi Baptisteriul din Pisa, Domul sau fă poze cu faimosul Turn înclinat. Excursia ta se încheie după-amiaza mai târziu, cu transportul înapoi la Florența. Fii atent: această excursie implică ceva plimbare de dificultate moderată.

Vezi și alte experiențe din Florența

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.