Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi într-o excursie la Pisa, admiră imperionantele atracții ale orașului și sari peste coada de la intrarea în faimosul Turn din Pisa

Mergi într-o excursie la Pisa, admiră imperionantele atracții ale orașului și sari peste coada de la intrarea în faimosul Turn din Pisa

673 Reviews

Florența / Italia

Durată: 5 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 76

Scurtă descriere:

Sari peste coada de la intrare pentru a vedea faimosul Turn înclinat și alte atracții de top din Pisa, în această excursie cu plecare din Florența. Împreună cu un ghid expert, călătorește prin dealurile toscane pentru a explora Pisa și vizitează Piața Catedralei, unde se află impresionantul Baptisteriu. Apoi absoarbe din priviri panorame incredibile cu accesul prioritar în vârful Turnului din Pisa, înainte de a te întoarce la Florența.

Repere:

  • Excursie de o jumătate de zi, de la Florența la Pisa, cu bilet de acces prioritar în Turnul înclinat din Pisa;
  • Explorează Piazza dei Miracoli (Piața Catedralei) împreună cu un ghid expert și află despre monumente precum Baptisteriul din Pisa (Battistero di San Giovanni);
  • Află informații despre Turnul înclinat din Pisa, inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Folosește biletul cu ajutorul căruia sari peste coada de la intrare și urcă în Turnul din Pisa.

La ce să te aștepți:

Excursia ta începe în centrul Florenței, unde te urci într-un autocar și te relaxezi pe parcursul călătoriei de o oră și jumătate spre Pisa. Urmărește peisajul cum se schimbă, trecând de la străzile aglomerate din Florența la podgoriile și dealurile ce se rostogolesc în regiunea rurală toscană.

 

La sosirea în Pisa, plimbă-te în Piața Catedralei împreună cu ghidul tău. Admiră impresionantul Dom, Baptisteriul și cimitirul monumental Campo Santo, în timp ce ghidul îți dă informații despre istoria atracțiilor din jurul tău. În Piazza Arcivescovado, admiră uimitorul Palazzo Vescovile, acum un hotel popular.

 

Croiește-ți drum spre cel mai faimos monument al orașului și treci de cozile de la intrare cu biletul tău cu acces prioritar. Urcă cele 294 de trepte în spirală pentru a admira vederile panoramice de pe acoperiș. După turul ghidat ai ceva timp liber pentru a face fotografii memorabile. Turul se încheie cu transportul înapoi la Florența.

Vezi și alte experiențe din Florența

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.