Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Mergi într-o excursie cu catamaranul în Insula Catalina

Mergi într-o excursie cu catamaranul în Insula Catalina

39 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 9 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 85

Scurtă descriere:

Explorează cele mai frumoase locuri de făcut snorkeling pe care Republica Dominicană le are de oferit într-un tur de o zi la insula Catalina. Experimentează apele de turcoaz, viața marină și formațiunile de corali, precum și plajele private, și bucură-te de un ospăț dominican, cu preparate la grătar.

Repere:

  • Bucură-te de briza răcoroasă, de răcoritoare și de distracție la bordul unui catamaran, spre insula Catalina;
  • Fă snorkeling și explorează posibilitățile de a face scufundări în largul unei plaje private de pe insula Catalina;
  • Experimentează cel mai vibrant ecosistem subacvatic din jurul Republicii Dominicane;
  • Explorează plajele albe ale insulei și relaxează-te la umbra palmierilor;
  • Vezi bureți de mare, formațiuni de corali, pești-papagal și pești-trompetă;
  • Bucură-te de un ospăț dominican pe o plajă privată, cu preparate făcute la grătar;
  • Ai parte de băuturi alcoolice și non-alcoolice nelimitate, servite la un bar cu vedere la ocean.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotelul tău din Punta Cana sau din Bavaro, ești condus la portul turistic. Ești întâmpinat de echipaj la bordul catamaranului „Paradise“ cu răcoritoare tropicale. Echipa de scufundători certificați îți prezintă procedurile de siguranță și îți acordă un instructaj de snorkeling, pentru a se asigura că experiența ta este una memorabilă, dar sigură.

Părăsește portul îndreptându-te spre partea de est a insulei Catalina, la locul de snorkeling cunoscut ca „Zidul“ (The Wall), care este adecvat iubitorilor de snorkeling atât novici, cât și experimentați.

În timpul călătoriei, bucură-te de răcoritoare și de muzică. După aproximativ 30 de minute, ajungi la locul de făcut snorkeling și bucură-te de aproximativ o oră de explorat adâncurile. Așteaptă-te la ape de culoarea turcoazului, de o vizibilitate incredibilă, și la un ecosistem subacvatic fabulos.

După această sesiune de snorkeling, urcă la bordul vasului și îndreaptă-te spre partea de vest a insulei Catalina. La sosire, ești condus către o plajă privată. Aici te așteaptă o varietate de băuturi alcoolice și non-alcoolice, care îți stau la dispoziție în timp ce te relaxezi. Personalul de la bar dispune de echipament de snorkeling, așa că poți explora viața subacvatică din apropierea plajei.

Prânzul este servit la ora 13:00. Ospățul dominican este pregătit de un chef local cu renume. Bucură-te de homari proaspeți, prinși în dimineața aceea (doar pentru cei care au rezervat pachetul VIP), de carne de porc, de pui, de salate, paste și fructe locale, toate preparate într-o bucătărie curată.

După prânz, restul după-amiezii îți aparține. Relaxează-te ascultând valurile care se sparg la mal, fă snorkeling în apele de turcoaz limpezi și bucură-te de barul în aer liber.

În cele din urmă, urcă la bordul catamaranului, cu care ajungi înapoi în portul de agrement la ora 16:00. De aici, iei un autobuz spre hotelul tău din Punta Cana sau din Bavaro.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.