Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Escaladează vulcanul Arenal & mergi la cascada Fortuna & aventurează-te pe poduri suspendate în junglă

Escaladează vulcanul Arenal & mergi la cascada Fortuna & aventurează-te pe poduri suspendate în junglă

15 Reviews

La Fortuna / Costa Rica

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 113

Scurtă descriere:

Combină trei activități aventuroase într-un singur tur: escaladează vulcanul Arenal, vizitează podurile suspendate și explorează cascada La Fortuna. Acest tur de 10 ore din La Fortuna este perfect pentru iubitorii de natură, include cățărări și înot în cele mai frumoase peisaje din Costa Rica. Transportul este inclus.

Repere:

  • Vizitezi vulcanul Arenal și faci o drumeție în pădurea tropicală;
  • Treci peste podurile suspendate (Mistico Hanging Bridges);
  • Te scalzi într-o cascadă.

La ce să te aștepți:

Turul începe cu transferul de la hotel, urmat de o călătorie de 30 de minute până la Parcul Național Arenal, unde începi activitatea, o escaladă de două ore și jumătate la baza vulcanului Arenal. Cățărarea este ușoară și cea mai mare parte a traseului este plată. Scopul este să ajungi la un câmp de lavă rămas în urma erupției din 1992 (această parte a rutei este stâncoasă) – îl vezi, vorbești despre el cu ghidul și afli istoria vulcanului. După, ești condus către cascada La Fortuna, la distanță de 30 de minute. Drumeția către baza cascadei are aproximativ 500 de trepte, pe care va trebui să le urci înapoi. Odată ajuns la bază, ai timp să înoți și să te bucuri de ea. Petreci aproximativ două ore și jumătate în drumeție prin pădurea tropicală, unde treci pe 16 poduri suspendate (Mistico Hanging Bridges). Această escaladă într-o pădure mare nu se compară cu cea din parcul național Arenal, așa că savureaz-o... și amintește-ți că aceasta este o pădure tropicală, deci așteaptă-te la umiditate și adu-ți echipament adecvat. După tur, ești transferat înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din La Fortuna

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.