Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Petrece o zi superbă în zona rurală din Catalonia, vizitează 2 podgorii de vin & degustă faimoasele tapas

Petrece o zi superbă în zona rurală din Catalonia, vizitează 2 podgorii de vin & degustă faimoasele tapas

51 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 6 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 93

Scurtă descriere:

Petrece o zi superbă în zona rurală catalană în acest tur relaxant care are în prim plan vinul. Bucură-te de peisajul uimitor în timp ce călătorești spre două crame artizanale din două regiuni viticole diferite ale Cataloniei: Penedes și Pla del Bages.

Repere:

  • Vizitează două crame în două regiuni viticole diferite din Catalonia (Ca N’Estella, o cramă veche de cava, Oller del Mas, un castel din secolul X).
  • Bucură-te de un delicios tapas și de o varietate de mezeluri sau brânzeturi;
  • Degustă trei feluri de cava premiate internațional la crama Ca N'Estella;
  • Savurează trei vinuri unice la Oller del Mas;
  • Plimbă-te prin podgorii și află informații despre felul în care solul și aerul influențează producția de vin și de cava.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de oportunitatea de a vizita două crame autentice, deținute de două familii, în două regiuni viticole diferite ale Cataloniei: Penedes și Pla de Bages.

Începe-ți călătoria cu degustări de cava, vinul spumant faimos în toată lumea. Aceste spumante uimitoare sunt produse în mod tradițional. Sunt învechite la o temperatură și umiditate perfecte în crama Ca N´Estella, o fermă rurală tradițională catalană înconjurată de podgorii.

Apoi îți continui drumul spre pitoreasca regiune Pla de Bages, unde se află Oller del Mas, un castel din secolul X. Proprietarul continuă tradiția familiei în producerea de vin de calitate, care se menține deja de 36 de generații.  

Aici deguști vinuri organice și descoperi frumusețea regiunii în acest tur special. Învață tehnicile de fabricare a vinului și a spumantului cava în cramele acestor două proprietăți superbe.

 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.