Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează golfurile din Mallorca de la bordul unui catamaran

Explorează golfurile din Mallorca de la bordul unui catamaran

99 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 5 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 81

Scurtă descriere:

Explorează nenumăratele golfuri din Mallorca la bordul unui catamaran și vezi cum fiecare peisaj este mult mai frumos decât ultimul. Fă-ți vacanța una memorabilă într-o excursie în largul mării, cu numeroase opriri pentru a înota, și care include mâncare și băutură.

Repere:

  • Bucură-te de prânz și de băuturi la bordul ambarcațiunii;
  • Fă pauze, pentru sesiuni de înot răcoritoare în Mediterană;
  • Explorează golfuri variate, într-o excursie unică cu catamaranul.

La ce să te aștepți:

Insula Mallorca se află în mijlocul întinderii albastre și clare a Mediteranei. Și în ce mod mai bun poți să-ți petreci vacanța decât aici, la bordul unui catamaran? Doar într-o croazieră cu catamaranul poți explora confortabil multele golfuri frumoase ale insulei, care adesea nu pot fi accesibile de pe uscat.

 

Bucură-te de o zi însorită pe o frumoasă plajă din Mediterană! Dacă ăsta pare a fi genul tău de vacanță, aceasta este excursia perfectă pentru tine! În funcție de locația hotelului tău, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni diferite.

 

Transferul cu autobuzul de la hotelul tău sau din propriere este inclus pentru toate excursiile. Prețul include asigurarea de călătorie, alături de mâncare și băutură (sume diferite pentru fiecare catamaran). Desigur, sunt o mulțime de opriri în fiecare tur, în care poți să înoți sau să faci snorkeling, așa că simte-te liber să te bucuri de apa rece și să te relaxezi.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.