Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Mergi într-o croazieră cu catamaranul în insula Saona

Mergi într-o croazieră cu catamaranul în insula Saona

56 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 59

Scurtă descriere:

Navighează cu un catamaran către insula Saona în această aventură de o zi din Punta Cana. Relaxează-te la bord, în timp ce traversezi ape albastre către o insulă idilică, ce găzduiește cocotieri, plaje și valuri cristaline. Petrece trei ore pe insulă, jucând jocuri, învățând Merengue sau pur și simplu relaxându-te pe nisip. Prânzul cu un grătar, barul deschis și transferul de la hotelul din Punta Cana sunt incluse.

Repere:

  • Croazieră cu catamaranul de trei ore, spre insula Saona;
  • Prânz cu grătar și băuturi pe plajă (sunt incluse și opțiuni vegetariene);
  • Fructe și băuturi la bord;
  • Transferul de la și spre hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Începe să navighezi spre insula Saona. După ce ești preluat de la hotelul din Punta Cana, te urci într-un microbuz confortabil și ai parte de o călătorie plăcută spre docuri.

Te îmbarci într-un catamaran și găsești un loc pentru relaxare și pentru a te bucura de priveliște în timpul călătoriei. Privești frumoasa coastă tropicală a Republicii Dominicane în timp ce te avânți spre oceanul de turcoaz. Îi cunoști pe căpitan și echipa lui, care sunt gazdele tale pentru o zi. Te oprești la laguna ca o piscină naturală, un loc unde găsești o mulțime de pești și stele de mare. Te minunezi la vederea acestor creaturi cu cinci brațe și te bucuri, chiar din apă, de un cocktail.

Apoi treci într-o barcă de viteză și îți continui plimbarea spre Saona, unde explorezi vreme de trei ore. Servești un prânz cu grătar la umbra cocotierilor. Alegi cum ți-ar plăcea să îți petreci restul zilei în această insulă paradisiacă. Te relaxezi cu o băutură tropicală în nisipul moale, înveți Merengue, joci volei sau înoți în apele serene și calde.

Mergi înapoi la Punta Cana cu barca de viteză, bucurându-te de bar și de muzică pe drum. Aventura ta de 10 ore pe insulă se termină cu transferul la hotelul tău din Punta Cana.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.