Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Admiră frumoasele peisaje din Costa Brava & vizitează Girona & Calella de Palafrugell, un vechi sat de pescari

Admiră frumoasele peisaje din Costa Brava & vizitează Girona & Calella de Palafrugell, un vechi sat de pescari

465 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 89

Scurtă descriere:

Descoperă splendida zonă Costa Brava într-o excursie de o zi către Girona și Calella de Palafrugell din Barcelona. Călătorește prin peisajul rural catalan și ajungi pe străzile pitorești din centrul vechi al Gironei. Admiră fortărețele Pals, respiră atmosfera șarmantă a satului de pescari Calella de Palafrugell și privește peisajele dramatice din Begur, fosta gazdă a unui castel antic. Primești atenție personalizată din partea ghidului, în această experiență cu un grup restrâns.

Repere:

  • Tur către Girona și Costa Brava din Barcelona;
  • Vizitezi satul de pescari Calella de Palafrugell;
  • Vezi catedrala din Girona;
  • Te relaxezi pe plajă sau înoți;
  • Transport într-un autocar cu aer condiționat.

La ce să te aștepți:

Urci la bordul unui vehicul confortabil, dotat cu aer condiționat, în locul de întâlnire din Barcelona. Admiri peisajul catalan rural călătorind spre prima destinație, orașul antic Girona, Asculți poveștile ghidului despre originile orașului, care datează de la 76 înaintea erei noastre. Pornești într-un tur de vizitare a minunilor arhitecturale ale orașului medieval. Ai parte și de timp liber, când poți vizita catedrala, ridicată la 1038 pe locul unei foste moschei, admiri zidurile romane care apărau orașul de atacatori sau călătorești în timp într-unul dintre muzeele din Girona.

Te întorci la vehicul, pentru că e timpul să mergi către Pals, un mic oraș care a crescut în jurul fortăreței din centrul său. Continui călătoria spre satul de pescari Calella de Palafrugell și privești peisajul dramatic de la Begur, unde se află ruinele unui castel antic.

Ajungând în Calella de Palafrugell, te minunezi în fața caselor arse de soare și a plajelor albe, și începi să explorezi coasta stâncoasă. Îți rezervi timp pentru o baie în ocean sau admiri piscurile acoperite de vegetație de la Cap Roig. Te reîntâlnești cu ghidul și cu grupul tău la ora stabilită și te relaxezi pe drumul care te duce înapoi la Barcelona, unde turul ia sfârșit.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.