Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Fă un tur panoramic pe coasta din Mallorca & degustă băuturi și delicii regionale

Fă un tur panoramic pe coasta din Mallorca & degustă băuturi și delicii regionale

91 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 65

Scurtă descriere:

Descoperă Mallorca de la lanțul muntos din Vest până la coasta de Est. Condu prin peisaje amețitoare și oprește-te în mici sate. Bucură-te de degustări de băuturi și de produse tradiționale și vizitează mici porturi de pescari romantice.

Repere:

  • Condu pe unul dintre cele mai frumoase drumuri de coastă din Europa;
  • Experimentează aglomerația piețelor tradiționale;
  • Vizitează un atelier de ceramică și degustă licoarea din ierburi produsă local;
  • Bucură-te de prânz (opțional) în fostul port al contrabandiștilor și piraților și minunează-te în fața vederilor panoramice.

La ce să te aștepți:

Explorează Mallorca în acest tur panoramic și îndreaptă-te spre superbele coaste. Condu de-a lungul celui mai pitoresc drum de coastă din Europa și minunează-te în fața vederilor spectaculoase de pe coasta de Vest a insulei.

 

Descoperă podgorii imense, livezi de măsline și migdali și smochini în inima regiunii rurale. Mergi și la una dintre cele mai bune piețe săptămânale de pe insulă. Te plimbi printre standurile variate, care oferă tot felul de tratații și te bucuri de atmosfera mediteraneeană.

 

Apoi mergi spre Manacor, celebru pentru perlele și mobila de aici, și spre Blue Gas Station, cel mai vechi atelier de olărit din Mallorca. Bucură-te de o degustare de licori cu 24 de produse din zonă, înainte de a pleca spre Portocristo ca să iei prânzul.

 

Fă fotografii ale fascinantului port al piraților și contrabandiștilor și vezi un port de pescari romantic. Admiră Cala Figuera, o celebră locație de film și unul dintre puținele golfuri naturale cu colibe de pescari pe stânci.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.