Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Admiră superbele peisaje de pe coasta Cataloniei într-un tur cu balonul cu aer cald, la primele ore ale dimineții

Admiră superbele peisaje de pe coasta Cataloniei într-un tur cu balonul cu aer cald, la primele ore ale dimineții

169 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 170

Scurtă descriere:

Urcă deasupra peisajului superb al Cataloniei lângă Barcelona, dis-de-dimineață, într-o experiență cu balonul cu aer cald. Minunează-te la vederea unor locuri fabuloase, precum Montserrat sau Pirineii, pe măsură ce urci la altitudini de până la 900 de metri în timpul zborului tău de o oră – o oră și jumătate. Apoi îndreaptă-te către sol pentru un brunch însoțit de un pahar de vin spumant. Zborul tău cu balonul include și un certificat, și îl poți upgrada la o activitate de două ore sau la un zbor privat.

Repere:

  • Zbor cu balonul cu aer cald deasupra Cataloniei, din Barcelona;
  • Bucură-te de priveliștile panoramice ale Pirineilor, ale Mediteranei și ale regiunii Montserrat;
  • Încheie activitatea cu un brunch cu șampanie;
  • Primește un certificat personalizat după ce ai aterizat;
  • Petrece mai mult de două ore în văzduh, cu un upgrade de două ore al experienței;
  • Alege un upgrade care îți oferă un zbor privat cu balonul cu aer cald, cu un grup de maximum opt persoane.

 

La ce să te aștepți:

Începe-ți aventura între orele 6:00 și 7:30 dimineața, când ești preluat de la Hard Rock Cafe din Barcelona. Confirmă călătoria cu 24 de ore înainte de plecare, pentru că programul se poate schimba în funcție de starea vremii sau de restricțiile de greutate. Apoi mergi cu un microbuz, timp de 30 de minute, în afara orașului, către câmpul unde are loc lansarea.

Înainte să-ți dai seama, te-ai și înălțat în aer, plutind ușor pe curenții de vânt, în timp ce privești panorama fantastică a Pirineilor, a Mediteranei și a masivului Montseny, și, când vremea o permite, chiar și a Barcelonei. Zborul de dimineață se bucură de condiții perfecte, pentru că temperaturile sunt mai răcoroase și lumina răsăritului adaugă farmec priveliștii. După ce zborul s-a încheiat, te întorci la sol pentru un toast cu șampanie și un brunch, în timpul căruia îți primești și certificatul personalizat. Ai mai mult timp sau vrei să te bucuri de o experiență mai intimă? Ai două opțiuni de upgrade.

Upgrade de două ore

Selectează zborul de două ore și petreci mai mult timp în aer, simțindu-i curenții. Itinerariul nu este prestabilit, așa că locul către care te îndrepți depinde de starea vremii din ziua respectivă. Este o opțiune excelentă pentru cei mai aventuroși, care își doresc să simtă adrenalina la mai mult de 2.285 de metri altitudine. Bucură-te de o gustare și de un pahar de cava în timpul activității și admiră peisajul catalan sălbatic derulându-se sub balon. La finalul turului, te bucuri de un mic dejun catalan la un restaurant local.

Upgrade privat

Îmbunătățește-ți experiența pentru un zbor privat cu balonul cu aer cald, cu un grup de până la opt persoane, deasupra Cataloniei. De ce să împarți această activitate cu străinii? Acest zbor privat este doar pentru grupul tău și pentru pilot, așa că te poți relaxa în voie și savurezi tihna plutind la 900 de metri deasupra zonei. La aterizare, ești servit cu șampanie și cu un brunch și primești certificatul de zbor.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.