Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Creează-ți propriul tău pachet de aventură în parcul Scape din Cap Cana

Creează-ți propriul tău pachet de aventură în parcul Scape din Cap Cana

12 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 106

Scurtă descriere:

Creează-ți propriul pachet unic de aventuri în parcul Scape din Cap Cana. Alege dintr-o varietate de opțiuni pentru a-ți personaliza aventura, incluzând un zbor pe tiroliană sau o baie în cenota Hoyo Azul, ce pare din altă lume. Dacă te simți și mai aventuros, explorează impresionanta peșteră Iguabonita într-o drumeție de-a lungul stâncii Farralon, călărește cai sau încheie-ți ziua cu o croazieră la apus. Alege două activități, pentru a te bucura de o experiență memorabilă și pentru a face economii.

Repere:

  • Creează-ți un pachet unic de aventuri în parcul Scape din Cap Cana;
  • Alege dintr-o varietate de opțiuni pentru a-ți personaliza aventura, incluzând un zbor pe tiroliană sau o răcorire în faimoasa cenotă Hoyo Azul;
  • Explorează impresionanta peșteră Iguabonita sau chiar călărește și încheie-ți ziua cu o croazieră relaxantă, la apus;
  • Personalizează-ți experiența cu două activități, la alegere.

La ce să te aștepți:

La parcul Scape îți poți construi propriul pachet de aventuri din uimitoarele excursii oferite! În această ofertă exclusivă există combinații nesfârșite pe care le poți face. Îți poți începe aventura zburând pe tiroliene și apoi să te răcorești în faimoasa cenotă Hoyo Azul. Mergi într-o plimbare pe cai la sfârșitul zilei sau bucură-te de o croazieră la apus, în această ofertă exclusivă, care cu siguranță îți depășește așteptările. Poți alege o combinație de două activități, și te bucuri de privilegiul de a economisi timp și bani. Mai multă distracție cu mai puțini bani!

 

Aventură ecologică pe tiroliană

Zboară de-a lungul a nouă circuite de tiroliană, cu platformele situate pe stânca Farallon. Alunecă cu o viteză de până la 64 de kilometri pe oră, pe cablurile cu o lungime de până la 420 de metri. Între traseele de tiroliană întâlnești un pod suspendat, o peșteră, o stâncă de cățărare și o via ferrata (traseu montan prevăzut cu corzi fixe) și explorezi patru poteci ecologice. Vârsta minimă acceptată pentru participarea la această aventură este de șase ani.

 

Tur ecologic la cenota Hoyo Azul

Răcorește-te cu o baie într-o cenotă ascunsă, cu ape albastre sclipitoare. Traversează un pod ce-ți oferă priveliști spectaculoase cu stânca Farallon și vizitează grădinile, pentru a afla mai multe despre plantele locale și despre animalele sălbatice.

 

Expediție la peștera Iguabonita

Fă o drumeție pe stânca Farallon, urcă și mergi printr-o junglă. Coboară pe o scară pentru a intra în peșteră și explorează-i vasta rețea subterană de încăperi și tuneluri.

 

Cenota Las Ondas

Pe parcursul unei plimbări în natură, vezi marcajele făcute de populația Tainos, locuitorii indigeni originali ai insulei. Ajungi la cenotă și urci o scară pentru a admira mai multe pictograme, dovada că populația Tainos a folosit cândva această peșteră.

 

Plimbare pe cai în regiunea rurală

Fă turul unei ferme, află totul despre cai și apoi fă o plimbare relaxantă pe cai prin peisajele diverse. Vârsta minimă acceptată participarea la această aventură este de zece ani.

 

Mountain bike pe un traseu ecologic

Explorează parcul cu bicicleta, pe traseele din pădure, cu teren în mare parte plan. Bucură-te de priveliști frumoase și de pauze de-a lungul drumului, atunci când ghidul tău se oprește pentru a-ți împărtăși informații despre punctele de interes.

 

Atracții opționale ce pot fi adăugate (costuri suplimentare):

Croazieră în razele soarelui – navighează la bordul unui catamaran de-a lungul coastei insulei Cap Cana, fă snorkeling la un recif și vizitează un bar pe nisip. Băuturile de la barul în aer liber, fructele și prânzul tip bufet sunt incluse.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.