Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Camp Nou - mergi într-un tur și vizitează, fără să aștepți la intrare, celebrul stadion din Barcelona

Camp Nou - mergi într-un tur și vizitează, fără să aștepți la intrare, celebrul stadion din Barcelona

1037 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Cunoaște istoria celebrului club de fotbal FC Barcelona într-un tur de o oră și jumătate în Stadionul Camp Nou din Barcelona. Treci de cozile lungi de la intrare cu biletul cu acces prioritar și urmează pașii fotbaliștilor de legendă din trecut și prezent. Vizitează vestiarele, tribuna prezidențială, camera dedicată presei, apoi mergi la muzeul FC Barcelona, unde găsești colecția de trofee a clubului și o mulțime de exponate interactive.

Repere:

  • Treci de coada de la intrarea în Camp Nou, celebrul stadion din Barcelona;
  • Explorează Stadionul Camp Nou în propriul ritm;
  • Urmează pașii fotbaliștilor legendari din trecut și prezent;
  • Vezi vestiarele echipei, capela, tribuna prezidențială, camera presei și multe altele;
  • Intră pe teren și minunează-te de panorama la 360 de grade a celui mai mare stadion din Europa;
  • Vizitează muzeul FC Barcelona și află detalii despre istoria clubului prin intermediul materialelor audio-vizuale;
  • Mergi și la aria dedicată lui Leo Messi ca să vezi cele patru trofee Balonul de aur și cele trei Gheata de aur.

La ce să te aștepți:

Obține-ți biletul la o adresă din Barcelona centrală înscrisă pe voucher, apoi ajungi la Camp Nou, celebrul stadion din Barcelona, cel mai mare teren de fotbal din Europa și totodată arena echipei FC Barcelona. Biletul îți garantează acces prioritar, așa încât treci de coada lungă de la intrare. Îți petreci următoarea oră și jumătate explorând pe cont propriu.

Mergi pe urmele unor legende ale sportului precum Gary Linekar și Diego Maradonna, vizitând vestiarele echipei, umbli prin tunelul care duce pe teren, ieși pe iarbă ca să vezi stadionul din perspectiva unui fotbalist. Vizitezi și capela, încăperea destinată transmisiilor TV, și tribuna prezidențială.

După aceea, explorezi muzeul FC Barcelona, unde te delectezi cu exponatele interactive care vorbesc despre istoria prosperă a clubului. Privești fotografii, echipamente sportive, suveniruri cu autografe, vezi imagini din meciuri istorice și admiri colecția strălucitoare de trofee ale clubului. Există și o zonă dedicată lui Leo Messi, cu doi pereți interactivi pe care privești golurile sale fabuloase. Te privește cât timp alegi să petreci pe stadion, dar pentru cei mai mulți vizitatori experiența de o oră și jumătate este suficientă.

Orele de deschidere: de la 1 mai la 12 octombrie, de luni până duminică, de la 9:30 am la 7:30 pm; de pe 13 octombrie până pe 21 decembrie, de luni până sâmbătă, de la 10:00 am la 6:30 pm, și duminicile de la 10:00 la 2:30 pm. Pe 22, 23, 24, 27, 28, 29 și 30 decembrie, de la 9:30 am până la 7:30 pm. Pe 26 și 31 decembrie, de la 10:00 la 2:30 pm. Pe 25 decembrie stadionul este închis. Turul pe Camp Nou operează cu o oră înainte de închiderea muzeului.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.