Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Călătorește din Florența spre Veneția cu trenul de mare viteză și descoperă pe cont propriu cel mai romantic oraș italian

Călătorește din Florența spre Veneția cu trenul de mare viteză și descoperă pe cont propriu cel mai romantic oraș italian

117 Reviews

Florența / Italia

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 115

Scurtă descriere:

Petrece o zi în Veneția cu bilete dus-întors la un tren de mare viteză, ce pleacă din Florența. Alături de călătoria de două ore cu trenul, acest pachet include, de asemenea, și o întâlnire cu o gazdă în Florența, pentru a-ți organiza călătoria și a-ți înmâna și biletul pe care să-l folosești pentru sistemul de transport cu vapporetto-ul în Veneția, astfel încât să te deplasezi cu ușurință. Bucură-te de o zi întreagă explorând acest oraș italian romantic pe cont propriu, fără să-ți mai faci griji de întreaga logistică legată de călătorie.

Repere:

  • Excursie pe cont propriu din Florența la Veneția, cu trenul de mare viteza;
  • În gara din Florența, primești orarul trenurilor, bilete și informații despre oraș de la un ghid;
  • Relaxează-te de-a lungul călătoriei de două ore cu trenul de mare viteză;
  • Explorează în mod independent și descoperă atracțiile de top din Veneția, cum ar fi Palatul Dogilor;
  • Deplasează-te prin oraș cu ușurință folosind biletul pentru vaporetto.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți gazda la gara Santa Maria Novella din zona centrală a Florenței. Primește biletele de tren dus-întors, biletul pentru vaporetto și informații despre orarul trenurilor, și pleacă apoi de unul singur, pentru a lua trenul de mare viteză.

 

După aproximativ două ore ajungi în inima Veneției, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Coboară din tren și pornește pe străzi pentru a explora orașul, bucurându-te de ritmul relaxant al propriilor planuri de vizitare a atracțiilor turistice. Pentru a te deplasa prin oraș, folosește biletul pentru sistemul de transport cu vaporetto-ul, valabil 12 ore, și care acoperă aproape toată zona centrală a Veneției.

 

Admiră obiectivele majore, cum ar fi Bazilica San Marco, podul Rialto și arhitectura gotică venețiană a Palatului Dogilor. După ce te plimbi prin piața San Marco, te poți relaxa la o cafea sau la un prânz la una dintre multiplele cafenele și restaurante din centrul orașului. Dacă vrei să vezi artă italiană, poți lua în considerare o vizită la Muzeul Peggy Guggenheim sau la Muzeul Ca' Rezzonico – Muzeul de Artă a secolului al XVIII-lea. Taxele de intrare la obiective sau costurile legate de orice masă sunt din propriul buzunar.

Vezi și alte experiențe din Florența

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.