Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Optează pentru tiroliană, bungee jumping sau un tur cu Segway-ul în parcul de distracție Bavaro

Optează pentru tiroliană, bungee jumping sau un tur cu Segway-ul în parcul de distracție Bavaro

4 Reviews

Republica Dominicană

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Ia cu tine întreaga familie pentru o zi plină de amuzament la parcul de distracții Bavaro, un loc de joacă și de aventuri în aer liber unic în Republica Dominicană! Alege trei din cele 15 activități impresionante, cum ar fi zborurile pe tiroliană, bungee jumping-ul, plimbările pe cai, paintball-ul sau un tur cu Segway-ul. Indiferent de ce alegi, bucură-te de un tur eco gratis prin împrejurimile luxuriante și răcorește-te cu o baie în piscina unei cascade. Pachetul de aventuri include transferul dus-întors de la hotelurile din Punta Cana, pentru o zi de joacă lipsită de griji.

Repere:

  • Pachet de aventuri la primul și unicul parc de distracții din Republica Dominicană;
  • Alege trei din cele 15 activități antrenante, de la zborurile pe tiroliană și bungee jumping și până la cățărările pe stâncă și mountain biking;
  • Explorează plantele locale și fauna sălbatică într-un tur eco gratuit;
  • Fă o baie răcoritoare într-o piscină naturală;
  • Transfer dus-întors din Punta Cana, inclus;
  • Alegere excelentă pentru grupuri și familii.

 

La ce să te aștepți:

Parcul de distracții Bavaro, primul și singurul de acest fel din Republica Dominicană, adună 15 atracții în același loc, la doar câteva minute de zona hotelului tău din Punta Cana. Pentru pachetul de aventuri, ai de ales trei din cele 15 activități disponibile. Activitățile includ zboruri pe tiroliană, plimbări pe cai, bungee jumping, un simulator de zbor, grădina de cățărări, un tur cu un Segway, zorbing (rostogolirea într-o sferă transparentă, pe o pantă), paintball, mountain biking, pump track (circuit format dintr-un traseu accidentat pentru biciclete, ce poate fi parcurs fără pedalare) și parcul cu dinozauri. După ce te bucuri de activități, poți să mergi într-un tur eco gratis, pentru a descoperi flora și fauna tipice insulei și să te răcorești la o cascadă naturală. Mâncarea, fotografiile și suvenirurile sunt disponibile la costuri suplimentare. Ai nevoie de încălțăminte sport.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.