Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Trăiește o experiență multisenzorială vizitând casa La Pedrera noaptea & savurează un pahar de cava în timp de admiri orașul

Trăiește o experiență multisenzorială vizitând casa La Pedrera noaptea & savurează un pahar de cava în timp de admiri orașul

337 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 34

Scurtă descriere:

Bucură-ți toate simțurile cu o experiență multisenzorială de o oră și jumătate în La Pedrera lui Gaudi. Plonjează într-o activitate unică, cunoscută drept Pedrera: The Origins, și străbate celebra atracție turistică până ce ajungi pe acoperiș, unde te întâmpină o serie de proiecții care transformă caracteristicile arhitecturale ale casei în obiecte suprarealiste spectaculoase. Încheie o seară hipnotizantă cu un pahar rece de cava, admirând luminile strălucitoare ale nopții barceloneze.


Repere:

  • Pedrera: The Origins este o experiență de noapte în Barcelona;
  • Fă o călătorie multisenzorială în interiorul capodoperei lui Gaudi;
  • Minunează-te la vederea arhitecturii explicate prin materiale audio-vizuale incredibile;
  • Află despre felul în care Gaudi se inspira din natură, admirând curțile interioare și etajele superioare ale clădirii;
  • Bucură-te de luminile dramatice de pe acoperiș care învăluie coșurile de fum spiralate ale lui Gaudi;
  • Încheie experiența cu un pahar de cava în curtea Provenca;
  • Delectează-te cu atmosfera Pedrerei în timpul nopții, când nu este aglomerată de turiști.

La ce să te aștepți:

Ajungi pe cont propriu la La Pedrera seara, înainte ca experiența să înceapă. Înainte de a intra, admiră splendoarea modernistă a uneia dintre cele mai controversate capodopere ale lui Gaudi. Apreciază atmosfera magică ce se naște aici odată cu întunericul nopții, când intri în clădire și te îndrepți spre curtea interioară Passeig de Gracia; observă cum materialele audio-video pun în valoare împrejurimile, apoi urcă un nivel pentru a explora expozițiile muzeului dedicat arhitectului.

Ajungi pe terasa de pe acoperiș ca să privești un show spectaculos ce combină design inovator, efecte speciale și proiecții hipnotizante. Te fascinează luminile și imaginile proiectate pe coșurile de fum spiralate, care le transformă în obiecte suprarealiste. Îți închei experiența cu un pahar rece de cava și admiri muralurile din patio-ul Privenca, dar și luminile Barcelonei.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.