Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Evadează din aglomerația orașului și vezi orașul de sus, dintr-un tur cu elicopterul

Evadează din aglomerația orașului și vezi orașul de sus, dintr-un tur cu elicopterul

13 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 30 minute

Furnizor:

Viator

De la 69

Scurtă descriere:

Evadează din agitația Barcelonei și bucură-te de splendoarea coastei orașului dintr-o perspectivă unică, într-un zbor de șase minute cu elicopterul. Privește cerul și obiectivele turistice legendare precum World Trade Center și statuia lui Columb. Vezi nisipurile mătăsoase ale plajelor Barcelonei și bărcile ce populează cartierul pescarilor, dintr-un unghi unic. Întoarce-te la sol cu amintiri de neuitat din experiența ta aventuroasă.

Repere:

  • Aproximativ șase minute de zbor cu elicopterul de-a lungul coastei Barcelonei;
  • Priveliști incredibile asupra vechiului cartier al pescarilor din Barceloneta și asupra plajei Barceloneta;
  • Zbori peste World Trade Center;
  • Poți alege dintre două momente de decolare de-a lungul zilei;
  • Zborul pleacă de la heliportul din Barcelona.

La ce să te aștepți:

Ajungi pe cont propriu la heliportul din Barcelona și urci la bordul unui elicopter care te așteaptă. Ascultă un scurt instructaj de siguranță, iar apoi simți cum îți crește nivelul de adrenalină în timp ce elicele își încep activitatea și urci brusc în aer.

Experimentezi splendoarea peisajului Barcelonei și a coastelor ei curbate, într-un fel în care nu o poți face de la sol; privești vechiul cartier al pescarilor din Barceloneta și te uiți la plajele calde din Marbella, în vreme ce te înalți către ceruri.

Observi atracții turistice semnificative, precum Maremagnum, Forumul culturii, statuia lui Columb și World Trade Center, înainte de a te înapoia pe sol, cu amintiri prețioase din această experiență incitantă.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.