Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Călătorește cu balonul cu aer cald sub cerul Toscanei, plecând din Siena

Călătorește cu balonul cu aer cald sub cerul Toscanei, plecând din Siena

6 Reviews

Toscana / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 250

Scurtă descriere:

Admiră superbul peisaj al Toscanei de sus, în acest zbor cu balonul cu aer cald din Siena! Acest zbor senzațional te poartă la o altitudine de 609 metri peste dealurile ce se rostogolesc, peste vilele italiene clasice, peste castelele impozante și peste întinsele vii și plantații de măslini din regiunea rurală toscană. Toastează în cinstea acestei experiențe memorabile cu un pahar de șampanie, la aterizare.

Repere:

  • Experiență unică în viață - zbor cu un balon cu aer cald;
  • Introducere perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată regiunea;
  • Tur aerian pitoresc.

La ce să te aștepți:

Ești preluat dimineața devreme de la hotelul tău din Siena și ești condus la punctul de lansare în zborul cu balonul cu aer cald, la nord sau la sud de oraș. Altfel, poți veni pe cont propriu.

 

După ce ești întâmpinat de echipaj și de căpitanul tău prietenos, primești un scurt instructaj de siguranță. Dacă dorești, poți ajuta la umflarea balonului cu aer cald înainte de a urca în coș pentru zborul tău de o oră.

 

Bucură-te de senzații în timp ce te ridici în aer și plutești agale deasupra regiunea rurale toscane. Călătorește la o altitudine maximă de 609 metri, care îți permite să vezi la kilometri depărtare peisajul din Toscana ce-ți taie respirația. Admiră priveliștile cu dealurile punctate de frumoase sate italiene, chiparoși, castele și de o mulțime de vii, plantații de măslini și livezi.

 

La întoarcerea din zborul cu balonul cu aer cald, toastează în cinstea acestei experiențe cu un pahar de vin spumant! Apoi ești condus înapoi la punctul de lansare. În funcție de opțiunea selectată, întoarce-te pe cont propriu la Siena sau bucură-te de transferul la hotelul tău din Siena.

 

Vezi și alte experiențe din Toscana

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.