Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează Cinque Terre într-o drumeție de o zi din Florența

Vizitează Cinque Terre într-o drumeție de o zi din Florența

2861 Reviews

Toscana / Italia

Durată: 12 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Alătură-te singurului tur care te poartă pe coasta Cinque Terre, într-o drumeție de o zi din Florența. Drumeția este singura modalitate în care experimentezi cu adevărat magia de pe Cinque Terre. Ia o pauză de la agitația orașului și pornește într-o excursie pe jos în această zonă inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Ai parte de o experiență unică și memorabilă, explorând singura porțiune de pe Riviera italiană care a supraviețuit neatinsă.

 

Repere:

  • Tur all-inclusive;
  • Raport calitate-preț excelent;
  • Confirmare pe loc a rezervării.

La ce să te aștepți:

Condus de un ghid cunoscător, urmezi cărări pitorești și te plimbi prin vii și prin plantații de măslini, peste ziduri de piatră și de-a lungul spectaculoasei coaste. Acest tur include transportul cu autocarul, călătoriile cu trenul și cu barca între sate și intrarea în Parcul Național Cinque Terre.

 

Cinque Terre își ia numele de la cele cinci sate pescărești pitorești, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso. Fiecare așezare are un farmec aparte, dar toate sunt pline de alei, arcuri și trepte abrupte de stâncă, cel mai bine de explorat la pas. O imagine idilică a vechii Italii, satele se bucură de plaje însorite, de străzi înguste flancate de magazine și standuri, de bărci de pescuit vopsite în culori strălucitoare, de promenade de-a lungul litoralului și de piațete pitorești.

 

Cărările vechi sunt dure, dar abordabile. Fii pregătit pentru drumeție – deși traseul se pretează pentru oricine, amintește-ți că terenul poate fi alunecos, neuniform și, pe alocuri, abrupt și îngust. Farmecul zonei este dat tocmai de faptul că este natural și neatins, așa că nu te aștepta la balustrade sau la grilaje de siguranță când treptele sunt abrupte sau când cărarea este aproape de marginea prăpastiei.

 

 

Vezi și alte experiențe din Toscana

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.