Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează Pisa, Siena și San Gimignano (patrimoniul UNESCO) într-o excursie de o zi din Florența

Explorează Pisa, Siena și San Gimignano (patrimoniul UNESCO) într-o excursie de o zi din Florența

299 Reviews

Toscana / Italia

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 80

Scurtă descriere:

Există mult mai multe în Toscana decât Florența. Părăsește orașul și descoperă trei alte destinații toscane încântătoare, în această excursie de o zi la Siena, San Gimignano și Pisa. Fă un tur ghidat al frumosului oraș Siena, faimos pentru cursele sale de cai fără șa și pentru catedrala sa gotică, și degustă preparate culinare toscane tipice și vinuri în timpul unei prânz cu trei feluri de mâncare, la o podgorie locală sau la un restaurant. Apoi, bucură-te de timp liber pentru a explora San Gimignano, un sat medieval pitoresc, și Pisa, în care se află Turnul din Pisa, inclus în patrimoniul UNESCO.

Repere:

  • Tur cu autobuzul/autocarul;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Introducere perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată regiunea;
  • Prânz inclus.

La ce să te aștepți:

Pleacă din Florența dimineața, cu un autocar cu aer condiționat. Fă-te confortabil pe locul tău și privește pe geam în timp ce călătorești printre dealurile toscane. Pe drum, află mai multe despre itinerariul zilei, de la ghidul turului.

 

Ajungi în Siena, un oraș medieval bine conservat, care este faimos pentru cursa de cai fără șa Il Palio, un spectacol dramatic ce are loc într-o piață centrală. Fă un tur ghidat pe aleile întortocheate ale Sienei și admiră fațadele ornamentale gotice ale orașului. Vizitează impresionanta catedrală din Siena, obiectivul numărul unu al orașului, și află anecdote interesante despre istoria orașului.

 

Apoi, fă o pauză pentru un prânz cu trei feluri de mâncare, la un restaurant sau la o podgorie locală. Savurează preparate gastronomice regionale delicioase, cum ar fi paste sau bruschetta, acompaniate de două sau trei feluri de vin. Odată ce ți-ai satisfăcut pofta, continuă spre San Gimignano, un oraș medieval așezat pe un deal, cunoscut pentru turnurile sale izbitoare. Văzute din depărtare, aceste structuri medievale domină peisajul orașului. Explorează străzile pietruite și frumoasele piațete din San Gimignano pe cont propriu.

 

După aceea, îndreaptă-te spre Pisa, unde are loc următoarea parte a turului. La sosirea în oraș, plimbă-te în mod independent, pentru a vedea tot ce are Pisa de oferit. Mergi la cafenelele și barurile sale vibrante sau vizitează atracțiile sale notabile, printre care se disting Domul din Pisa, Baptisteriul și Turnul din Pisa, inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

 

După-amiaza târziu, urcă înapoi la bordul autocarului, pentru călătoria de întoarcere la Florența, unde turul tău se încheie.

 

Vezi și alte experiențe din Toscana

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.