Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Intră la Rijksmuseum fără să stai la coadă și admiră lucrări de Jan Steen, Frans Hals, Vermeer și Rembrandt

Intră la Rijksmuseum fără să stai la coadă și admiră lucrări de Jan Steen, Frans Hals, Vermeer și Rembrandt

2476 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Sari peste coada de la Rijksmuseum și intră direct cu biletul tău electronic. Admiră peste 400 de capodopere semnate de mari artiști precum Jan Steen, Frans Hals, Vermeer și Rembrandt.  Vezi superbe case de păpuși, argintărie meșteșugită și multe altele.

Repere:

  • Sari peste coada de la intrarea în Rijksmuseum;
  • Descoperă 800 de ani de artă și istorie olandeză, prin intermediul celor 8000 de obiecte din cele 80 de galerii;
  • Admiră capodoperele celebre semnate de Vermeer, Rembrandt, Frans Hals și Jan Steen.

La ce să te aștepți:

Delectează-te cu o zi minunată într-unul dintre cele mai mari muzee din Amsterdam, Rijksmuseum, care se află în chiar inima orașului. Sari peste coada care se formează la intrare și răsfață-te cu ce are mai bun de oferit lumea artei clasice.

 

Rijksmuseum este cunoscut și celebrat la nivel internațional pentru că deține unele dintre cele mai faimoase opere ale țării, incluzând piese istorice semnate de Vermeer, Frans Hals, și poate una dintre cele mai respectate lucrări ale lui Rembrandt, precum The Night Watch, care este amplasată astfel încât vizitatorii să se bucure din plin de fiecare detaliu.

 

Oaspeții muzeului pot aștepta de la acest muzeu mult mai mult decât să vadă picturi ale maeștrilor olandezi din Epoca de Aur. Colecția extinsă a muzeului include și porțelanuri de Delft, sculptură, artefacte arheologice, vestimentație, artă asiatică, imprimate, obiecte care vorbesc despre istoria maritimă a Olandei, și multe alte obiecte cu semnificații culturale, toate combinate astfel încât să spună povestea a 800 de ani de istorie olandeză într-un context global. Și, desigur, colecția aceasta nu este încremenită în timp ­– căci ea e îmbogățită constant, spre exemplu cu exponate precum rochia lui Yves Saint Laurent inspirată de pictorul Mondrian, datând din 1965.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.