Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Explorează frumoasele interioare ale castelului Praga, fără să aștepți la intrare

Explorează frumoasele interioare ale castelului Praga, fără să aștepți la intrare

613 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 48 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 20

Scurtă descriere:

O excursie în Praga nu e completă fără să vizitezi magnificul castel Praga. Obține sfaturi despre cum să-ți micșorezi timpul de așteptare la controlul de securitate, evită coada formată pentru achiziționarea biletelor și primește o scurtă prezentare a complexului.

Repere:

  • Vizitează frumosul castel Praga;
  • Bucură-te de o prezentare a complexului castelului;
  • Sari peste coada de la intrare și admiră atracțiile castelului;

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul care te așteaptă la data și ora stabilite și bucură-te de o scurtă prezentare introductivă (15-20 de minute), în limba engleză, a complexului castelului.

Apoi acesta îți schimbă voucher-ul cu biletul (circuitul B), care acoperă tot ce e mai bun de văzut din castelul Praga, inclusiv catedrala Sf. Vitus, vechiul palat regal, bazilica Sf. Gheorghe și Strada de aur, cu turnul Daliborka.

Apoi, explorează castelul Praga în ritmul tău și descoperă frumoasele sale interioare. Biletul tău este valabil două zile și include o intrare la fiecare clădire din interiorul castelului pe tot parcursul acestei perioade.

Vezi și alte experiențe din Praga

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.