Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Ascultă muzică clasică cântată de Filarmonica din Praga la palatul Lobkowicz, în sala barocă de concerte

Ascultă muzică clasică cântată de Filarmonica din Praga la palatul Lobkowicz, în sala barocă de concerte

42 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 1 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 17

Scurtă descriere:

Bucură-te de muzică clasică romantică în timpul unui concert de o oră la palatul Lobkowicz din Praga, singura clădire privată din complexul castelului Praga. Ascultă membri ai Filarmonicii din Praga cum cântă în glorioasa sală barocă de concerte.

Repere:

  • Ascultă muzica romantică a maeștrilor cehi și baroci în timpul unui concert în miezul zilei;
  • Admiră frumoasa sală barocă de concerte din secolul al XVII-lea din palatul Lobkowicz;
  • Admiră stucaturile tavanului pictat a singurei clădiri private din complexul castelului Praga;
  • Ascultă muzică de Bach, Mozart, Beethoven și de mulți alții.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de muzica clasică adusă la viață de un grup de muzicieni profesioniști în palatul Lobkowicz din complexul castelului Praga.

 

Concertul de la miezul zilei are loc în sala barocă de concerte din secolul al XVII-lea, unde tavenele pictate, cu stucaturi, te umplu de bucurie. Unul dintre cele mai importante locuri culturale din Praga, palatul Lobkowicz este singura clădire privată din complexul castelului.

 

Programul concertului variază de la o zi la alta, dar invariabil include piese solo și de orchestră, ale unor compozitori baroci ca Bach și Vivaldi, alături de marii compozitori cehi din secolul al XIX-lea, cum ar fi Dvořák și Smetana.

 

Adaugă o notă romantică zilei tale cu această experiență fonică, și care este, de asemenea, și o încântare pentru privire.

 

 

Vezi și alte experiențe din Praga

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.