Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Vedeți răsăritul din vârful vulcanului Haleakala & explorați parcul natural cu bicicleta

Vedeți răsăritul din vârful vulcanului Haleakala & explorați parcul natural cu bicicleta

52 Reviews

Hawaii

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 206

Scurtă descriere:

O vizită la Haleakala în zori este unul dintre lucrurile de top pe care le puteți face în Maui - dacă nu în tot Hawaii-ul - și într-un tur cu bicicleta, ghidat, vă puteți bucura de această experiență într-un mod activ. Urmăriți răsăritul din vârful vulcanului înalt de 3.055 de metri, admirați craterul vulcanic și apoi coborâți cu bicicleta din Parcul Național Haleakala până la ocean, la golful Paia. Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

Repere:

  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Tot echipamentul necesar este inclus;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Gustări și răcoritoare, incluse;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat.

La ce să te aștepți:

Turul începe cu preluarea dis-de-dimineață de la hotelul vostru din zona resorturilor din Maui, cum ar fi Wailea, Kaanapali și Kapalua, pentru călătoria până în vârful muntelui Haleakala, din Parcul Național Haleakala (înainte de a începe călătoria, bucurați-vă de cafea, suc și gustări, în timp ce ascultați un scurt instructaj de siguranță despre turul cu bicicleta).

În timpul drumului spre vârful vulcanului, pe care îl faceți cu microbuzul, ghidul vă vorbește despre istoria muntelui Haleakala, despre geologia, plantele rare și animalele care se găsesc doar în Maui. La sosire, sunteți conduși spre marginea craterului Haleakala, pentru a privi în interiorul unuia dintre cei mai mari vulcani adormiți din lume. Urmăriți răsăritul și apoi coborâți până la altitudinea de 1981 de metri, pentru a vă începe turul cu bicicleta; primiți de la ghid biciclete și căști de protecție.

Pedalați la coborâre, urmând cărările în curbe, treceți de Haleakala Ranch și de Kula. Continuați spre orașele Makawao și Paia și ajungeți, în cele din urmă, pe costa Pacificului, la Paia Bay Beach Park.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.