Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți un tur cu elicopterul peste crestele din West Maui și țărmul spectaculos din Molokai

Faceți un tur cu elicopterul peste crestele din West Maui și țărmul spectaculos din Molokai

74 Reviews

Hawaii

Durată: 45 minute

Furnizor:

Viator

De la 182

Scurtă descriere:

Zburați deasupra maiestuoaselor Maui și Molokai într-un tur exclusivist cu elicopterul, de 45 de minute. Bucurați-vă de văile adânci și de crestele colțuroase ale magnificilor munți West Maui și de splendoarea stâncilor marine și cascadelor de pe inaccesibilul țărm de nord din Molokai. Zborul include informații oferite de experți.

Repere:

  • Zbor cu elicopterul, de 45 de minute, deasupra superbelor Maui și Molokai;
  • Admirați frumusețea naturală a munților, pădurilor tropicale și a văilor pline de cascade;
  • Descoperiți o parte din Molokai, ce poate fi văzută doar din aer;
  • Pilot expert, prietenos și informat.

La ce să te aștepți:

Turul vă permite să vă bucurați de peisajul divers din Maui, format din păduri tropicale și văi adânci pline de cascade, și să experimentați o parte din Molokai care poate fi văzută doar din aer!

Mergeți în acest tur incredibil cu elicopterul, din Maui, cu un pilot care este și ghid personal excelent. El vă amuză și vă informează despre istoria, geologia, flora și fauna din Maui, în timp ce plutiți deasupra peisajelor fantastice.

Urcați la bordul elicopterului de lux, dotat cu aer condiționat. Fiecare elicopter are șase locuri orientate spre înainte, oferind fiecărui pasager priveliști neobstrucționate, de 180 de grade. Așezați-vă pe scaunele din piele, ascultați muzică stereo și comentariile oferite de pilotul vostru profesionist și prietenos.

Sistemul video performant înregistrează toate marile atracții ale turului, inclusiv comentariile pilotului, pe fundalul muzicii. După turul vostru cu elicopterul, puteți achiziționa un USB ce conține filmarea zborului, la un preț suplimentar.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.