Acasa Travel Moods Activ Vacanță Costa del Sol: parcuri acvatice și de aventuri

Travel Mood Activ

Vacanță Costa del Sol: parcuri acvatice și de aventuri

Vacanța pe Costa del Sol alături de familie poate fi plină de adrenalină, de amuzament și de distracție. Nu trebuie decât să alegeți parcurile acvatice sau de aventură care vă atrag mai tare!

Odată ajunși în vacanța pe Costa del Sol, Spania, alături de familie, bucurați-vă de soare și de relaxare, explorați cultura culinară locală și peisajele însorite, descoperiți mulțimea de opțiuni de divertisment pentru voi toți, dar nu ratați cel puțin o zi de distracție într-un parc acvatic sau într-unul de aventuri. Un strop de adrenalină sau bucuria de a vă bălăci împreună vor da culoare sejurului vostru în Spania.

Parcuri acvatice în vacanță pe Costa del Sol

Aquamijas Waterpark

O mulțime de tobogane de apă, de diferite dimensiuni și forme, de la cele extreme (kamikaze), la cele pentru copii, piscina cu valuri, alunecările pe râu, zona de jocuri de apă dedicată exclusiv copiilor, piscinele și locurile de făcut plajă sunt doar câteva dintre atracțiile acestui parc acvatic ce asigură o zi întreagă de aventuri și distracție pentru toată familia, în vacanța de pe Costa del Sol.

Zonă: Mijas Costa, Malaga.

Aqualand Waterpark

Cel mai mare parc acvatic din Costa del Sol, Aqualand Waterpark este, dacă se poate spune așa, un paradis al toboganelor și jocurilor de apă, ce oferă distracție și experiențe de neuitat pentru toți membrii familiei.

Este genul de parc acvatic de care nu te mai saturi, ce adăpostește 10 tobogane de apă pentru adulți, printre care și pe cel mai mare din Europa, înalt de 22 de metri, dedicat pasionaților de adrenalină, și 15 tobogane pentru copii. De asemenea, multe piscine, zone de plajă și locuri de joacă pentru cei mici, restaurante, baruri și multe altele vă ocupă întreaga zi în sejurul din Costa del Sol cu familia.

Zonă: Torremolinos, Malaga

pin icon

Citește și alte articole despre Costa del Sol

Costa Water Park

Mai multe structuri gonflabile impresionante pot fi zărite plutind pe mare, în apropierea plajelor, de-a lungul țărmului pe Costa del Sol. Nu mai puțin de opt parcuri acvatice de acest fel se regăsesc sub numele de Costa Water Park, fiecare în parte oferind atracții amuzante atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, fie că vorbim despre tobogane de apă, trambuline sau ziduri de cățărat, dar și de diferite provocări distractive.

Zonă: trei parcuri acvatice în Fuengirola (plaja Fuengirola, plaja Los Boliches și plaja Carvajal); două în Marbella; câte unul în Puerto Banus (plaja La Sala), Sotogrande și Benalmadena (în apropiere de Sunset Beach Club).

Aquavelis Waterpark

Multe atracții și jocuri de apă garantează o zi de divertisment pentru întreaga familie, în unul dintre cele mai vechi parcuri acvatice din Malaga.

Tobogane de apă felurite, dintre care se remarcă Kamikaze, cu o lungime de 80 de metri, piste multiple, pe care alunecați fără oprire, piscina cu valuri, locul de joacă pentru copii, dar și atracția principală pentru cei mici, AquaSplash, grădinile generoase, locurile de picnic și multe altele vă așteaptă la Aquavelis, pentru clipe distractive în vacanță pe Costa del Sol cu familia.

Adresă: Torre del Mar, Malaga

 

Aventură și adrenalină în vacanță pe Costa del Sol cu familia

Călărie

Câteva ore de călărie pe Costa del Sol, pe dealurile andaluze, în regiuni rurale de o frumusețe copleșitoare, de-a lungul coastei sau pe cărări și prin râuri ce taie peisaje însorite, reprezintă o aventură de neuitat în vacanța din Spania.

Zonă: Casares, Malaga

Aventura Amazonia

O serie de aventuri senzaționale vă așteaptă în cel mai mare parc de aventuri din Andaluzia, nu departe de plajă. Cu cele 83 de trasee în copaci și cu cele 20 de tiroliene, ce asigură șase circuite memorabile, nevoia de adrenalină este satisfăcută pe deplin, pentru toate vârstele.Tot aici găsiți și una dintre cele mai lungi tiroliene de pe Costa del Sol, pe care alunecați nu mai puțin de 240 de metri, dar și o zonă special amenajată pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, unde se pot bucura de numeroase jocuri, tiroliene și ziduri de cățărare.

Zonă: Elviria (Marbella)

Tivoli World

Un parc de distracții ca la carte, Tivoli World este locul de pe Costa del Sol în care trebuie să ajungeți cel puțin o dată în vacanța de pe Costa del Sol cu familia.

O mulțime de atracții, printre care carusele, roller-coaster, tiribombe, trenulețe, casa groazei și jocuri distractive care îi entuziasmează pe cei mici, dar și muzică live, spectacole de dans și show-uri pentru copii, restaurante și baruri, vă fac să petreceți timpul într-un mod extrem de amuzant.

Zonă: Benalmadena (Arroyo de la Miel)

Costa Jump

Pentru cei care au chef de sărit întreaga zi, acest parc de trambuline din interiorul unei arene acoperite este locul ideal. Bucurați-vă de cele 50 de trambuline interconectate, dar și de mulțimea de jocuri și activități pe care le oferă Costa Jump.

Zona special amenajată cu coșuri de baschet, unde puteți exersa un slam dunk perfect, ajutați de trambuline, sau zona de dodgeball scot din voi spiritul de competitori adevărați și vă oferă momente de amuzament.

Tiroliană peste râul Fuengirola

Parcul de aventuri de lângă castelul Sohail, de pe malul râului Fuengirola, oferă, ca principală atracție, o tiroliană de 140 de metri lungime, la 18 metri înălțime, ce se întinde peste râu și asigură senzații tari pasionaților de adrenalină. Nu ratați această experiență senzațională și alunecați pe tiroliană, în timp ce copiii se pot bucura de plimbări pe râu cu hidrobicicleta sau cu caiacul, în sejur pe Costa del Sol cu familia.

Zonă: Fuengirola, Malaga

Desigur, există și alte activități pentru intreaga familie in sejur pe Costa del Sol! Pentru mai multe informații vă recomandăm să citiți articolul Activități nostime pentru cei mici pe Costa del Sol  și să accesați zona de Experiențe de călătorie.

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.