Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorați frumoasa regiune Ubud, templul Tanah Lot, satele de artizani, terasele de orez și plantația de cafea luwak

Explorați frumoasa regiune Ubud, templul Tanah Lot, satele de artizani, terasele de orez și plantația de cafea luwak

47 Reviews

Bali / Asia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 15

Scurtă descriere:

Descoperă cultura balineză în această excursie privată de o zi, care îți dezvăluie frumosul peisaj din Bali, inclusiv câmpurile de orez din Tegalalang. Întâlnește lucrătorii în lemn, argintarii și artiștii batik din satele de artizani din Ubud, cum ar fi Mas, Celuk și Tohpati. Află despre lucrările lor de la ghidul tău personal – un istoric de artă local. De asemenea, vizitezi plantația de cafea luwak și superbul templu Tanah Lot. Turul include transferul dus-întors de la hotel, din regiunea de sud din Bali.

Repere:

  • Descoperă sculpturile din lemn, bijuteriile din argint și țesăturile batik în Mas, Celuk și Tohpati;
  • Transferul dus-întors cu un autovehicul privat, din regiunea de sud din Bali;
  • Excursie privată de o zi în Bali, ce include satele de artizani din Ubud și templul Tanah Lot;
  • Vezi terasele de orez din Tegalalang și vizitează plantația de cafea luwak;
  • Vizitează templul Tanah Lot, ce se află pe o stâncă în mare.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe dimineața, cu preluarea de la hotel cu un autovehicul privat. Explorează terasele de orez din Tegalalang, cunoscute pentru sistemul balinez tradițional de irigație, subak, care, conform istoriei, a fost transmis urmașilor de către un om sfânt, pe numele lui Rsi Markandeya, în secolul al VIII-lea. Această locație aflată la înălțime, de-a lungul drumului, este răcoritoare și oferă ocazia de face poze superbe.

 

Apoi ajungi la o fermă de cafea pentru a afla despre procesul de fabricare a faimoasei cafele din Bali, luwak, făcută din boabe de cafea ce au fost înghițite de civetele de palmier, trecând prin tracturile lor digestive. Alte culturi ce cresc în această zonă le includ pe cele de vanilie, cuișoare și cacao. Vezi procesul de producere a cafelei și bucură-te de degustările de cafea, de ceai și de cacao, cu excepția cafelei Luwak (doar pe propria cheltuială).

 

La amiază, mergi spre Ubud, centrul artelor din Bali. Pentru următoarele ore, vezi satul Mas, cunoscut pentru sculpturile din lemn; satul Celuk, unde artizanii fac bijuterii de mână, din argint și din aur; și satul Tohpati, care este cunoscut pentru țesăturile în tehnica batik.

 

Spre seară, ajungi la Tanah Lot, o formațiune stâncoasă aproape de coasta din Bali, pe care se află un templu, și care oferă locul ideal pentru a privi apusul. Aici sunt câteva zone din care să vezi templul, fiecare dezvăluind priveliști superbe. Poți zări șerpi de mare albi și negri la poalele stâncilor, despre care se crede că păzesc templul de spiritele rele.

 

Turul se încheie cu transferul la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Bali

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.