Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează obiective culturale din regiunea Ubud & pădurea maimuțelor & o plantație de cafea și degustă cafeaua luwak

Vizitează obiective culturale din regiunea Ubud & pădurea maimuțelor & o plantație de cafea și degustă cafeaua luwak

52 Reviews

Bali

Durată: 8 ore

Furnizor:

With Locals

De la 40

Scurtă descriere:

Dacă nu dispui de foarte mult timp în Bali, acest tur este tot ce ai nevoie. Află despre cultura locală, vizitează câteva locuri istorice și încearcă exclusiva cafea balineză, luwak.

Repere:

  • Bucură-te de priveliștile uimitoare ale teraselor de orez;
  • Degustă cafeaua exclusivistă luwak;
  • Achiziționează sculpturi artistice în lemn sau bijuterii;
  • Vizitează un templu istoric;
  • Vizitează rezervația pădurii maimuțelor.

La ce să te aștepți:

Un tur special îi așteaptă pe toți cei veniți în Bali prin portul Benoa. Este vorba despre o excursie cu o durată între cinci și opt ore, ce acoperă lucruri interesante, cum ar fi: obiecte de artizanat, terase de orez, un templu istoric, cultura și cafeaua exclusivistă luwak.

Ești introdus în viața din Bali pentru a afla mai multe despre oamenii și cultura sa autentică. Bucură-te de plimbări pe câmpuri de orez și de interacțiunea cu fermierii locali. La amiază, degustă cafeau specială luwak, într-o vale verde, cu aer proaspăt, nepoluat.

La sfârșitul excursiei, vizitează câteva magazine artizanale. Suvenirurile și arta balineză sunt obiectele pe care merită să le iei cu tine pentru a-ți decora casa.

Dacă ai solicitări speciale, contactează-ți ghidul pentru o ofertă personalizată.

Vezi și alte experiențe din Bali

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.