Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Explorează Rio Secreto Nature Reserve și înoată în cele mai spectaculoase peșteri din Mexic

Explorează Rio Secreto Nature Reserve și înoată în cele mai spectaculoase peșteri din Mexic

103 Reviews

Cancun / Mexic

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 65

Scurtă descriere:

Explorează Rio Secreto Nature Reserve (Rezervația Naturală Rio Secreto) din afara orașului Cancun în timpul acestei excursii de o zi, unde înoți în una dintre cele mai spectaculoase peșteri subterane din Mexic. Vezi faimoasele peșteri de cristal într-un tur care îți dezvăluie spectaculoasele minuni naturale din Yucatán. Alege transportul dus-întors de la hotelul tău din Cancun sau întâlnește-te cu ghidul tău direct la Rio Secreto.

Repere:

  • Înoată într-un râu subteran și bucură-te de liniștea din interiorul unei peșteri antice;
  • Vezi superbe formațiuni de peșteră, asemănătoare cristalelor, deasupra apelor de turcoaz;
  • Transport dus-întors de la aproape toate hotelurile din Cancun și din Playa Mujeres (dacă a fost selectată opțiunea).

La ce să te aștepți:

Alege transferul de la hotelul tău din Cancun sau întâlnește-ți ghidul direct la Rio Secreto Nature Reserve.

Ajungi la Rio Secreto și asculți în timp ce ghidul îți oferă instrucțiunile de siguranță și îți înmânează echipamentul, ce include o cască cu lanternă, un costum din neopren, o vestă de salvare și pantofi speciali pentru mersul în apă.

Urmează-ți ghidul în peștera subterană pentru a vedea impresionantele formațiuni de cristale, atât de pe tavanul, cât și de pe podeaua peșterii. Urmează o cărare prin peșteră și mergi sau înoată prin râu. Bucură-te de ecourile sunetelor scoase de grupul tău aflat în mișcare în peștera subterană. Vezi culorile vibrante și formele mineralelor dramatice care se află adânc sub suprafața pământului.

Ieși din peșteră și optează pentru un duș la centrul din Rio Secreto. Balansează-te într-un hamac și relaxează-te în rezervația naturală înainte de a urca în autobuz pentru călătoria de întoarcere. Încheie-ți aventura la Rio Secreto cu lăsarea ta la hotelul tău din Cancun sau din Playa Kukulkan.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.