Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Degustă savuroasa bere cehească și autenticul absint într-un tur al pub-urilor din Praga

Degustă savuroasa bere cehească și autenticul absint într-un tur al pub-urilor din Praga

227 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 30

Scurtă descriere:

Această petrecere ce ține toată noaptea include o oră de băuturi nelimitate: bere, vin, vodcă și absint. Apoi, mergi spre alte trei baruri și bucură-te de un shot gratuit la fiecare dintre ele. Încheie turul pub-urilor cu o intrare VIP la imensul club de cinci etaje, Karlovy Lázně, cel mai mare club din Praga!

Repere:

  • Întâlnește-te cu ceilalți călători veniți din toată lumea, pentru o noapte de neuitat;
  • Degustă delicioasa bere cehească și autenticul absint din Boemia;
  • Bucură-te de intrare VIP la cel mai mare club de noapte din Praga.

La ce să te aștepți:

Turul pub-urilor din Praga începe la primul bar, unde ai ocazia să te împrietenești cu ceilalți participanți, veniți din toată lumea.

 

Timp de o oră, în care te bucuri de băuturi nelimitate, nu trebuie să aștepți niciodată pentru următoarea băutură gratis. Barmanii servesc bere, vin, absint și vodcă într-un ritm rapid, așa că paharul sau shot-ul tău nu este niciodată gol. Bea cât vrei, pentru a-ți începe noaptea așa cum trebuie.

 

Apoi este timpul să-ți urmezi ghidul la încă trei baruri locale. Bucură-te de un shot din partea casei la fiecare bar, unde petreci câte o oră - dacă vrei mai multă băutură, trebuie să o plătești din propriul buzunar. Dar ești asigurat că plătești prețurile locale, iar în Praga berea este mai ieftină decât apa!

 

Turul barurilor se încheie la Karlovy Lázně, cel mai mare club din Praga. Are cinci etaje, cu teme și cu stiluri de muzică diferită la fiecare dintre ele! Nu contează ce gen muzical preferi, aici îl găsești!

 

Vezi și alte experiențe din Praga

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.