Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Aventurează-te într-o escaladare, într-un tur privat, la cascada Sekumpul

Aventurează-te într-o escaladare, într-un tur privat, la cascada Sekumpul

2 Reviews

Bali / Asia

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 45

Scurtă descriere:

Bali este renumită ca una dintre cele mai frumoase insule tropicale din lume, dar mulți vizitatori nu au reușit niciodată să treacă dincolo de porțile multelor sale resorturi. Mulțumită acestei aventuri de nouă ore spre interiorul sălbatic al insulei, acum se poate. Pornește în această excursie pe cărări mai puțin știute și descoperă o serie de cascade pitorești, ca Sekumpul, vizitează o plantație de cafea și admiră templul Ulun Danu.

Repere:

  • Descoperă interiorul sălbatic al insulei Bali, inclusiv cascade, ferme de cafea și temple, în acest tur privat;
  • Află cum excrementele pisicilor dau una dintre cele mai bune cafele din lume, la o plantație locală;
  • Treci de o serie de cascade pitorești în drumeția ta în junglă;
  • Explorează religia balineză și arhitectura în timp ce vizitezi templul Ulun Danu;
  • Toate taxele de intrare, transferul dus-întors de la hotel și prânzul sunt incluse;
  • Ghid privat, ce asigură atenție și servicii personalizate.

La ce să te aștepți:

Ești preluat dis-de-dimineață de la hotelul tău din Denpasar sau din Ubud. Îți începi ziua cu o cafea, pe măsură ce vizitezi o plantație unde se produce kopi luwak, o varietate exclusivă de boabe de cafea ce trec prin sistemul digestiv al unor animale care seamănă cu pisicile, numite civete (zibete).

 

Apoi aventurează-te pe cărările din junglă, trecând de un ansamblu de șase cascade, care ajung la o înălțime de 80 de metri. După prânzul servit la un restaurant local, îți închei ziua la templul Ulun Danu, ce oferă o bună ocazie de a explora arhitectura și religia balineză.

 

Pentru itinerariul complet, vezi detaliile de mai jos.

 

Itinerariu

 

07:00: Ești preluat de la hotelul tău din Denpasar sau din Ubud de către șoferul/ghidul tău privat;

 

 

08:30: Pauză de cafea

Vizitează o plantație de cafea pentru a afla despre procesul de producție a kopi luwak, cea mai scumpă cafea din lume. Principalul motiv pentru prețul său mare este metoda neobișnuită de obținere a acestei cafele, făcută din boabe de cafea ce au fost înghițite și trecute prin sistemul digestiv al unor animale indoneziene care se aseamănă cu pisicile, cunoscute sub numele de civete (zibete), de unde și porecla acestei cafele, drept „cafea din excremente de pisică“. Ai ocazia să deguști fără nici un ban toate tipurile de cafea și de ceai, exceptând cafeaua Luwak, care se face pe propria cheltuială (aproximativ 5 dolari pentru o ceașcă de cafea).

 

10:30: Ajungi la punctul de unde îți începi drumeția

Mergi pe o cărare mică, cu sute de trepte, ce oferă priveliști cu jungla verde și luxuriantă. Poți zări cascada de la distanță, și nu este vorba doar despre o cascadă, ci despre șase cascade distincte în pădurea deasă. Când ajungi la cascade, admiră apa cristalină ce cade de la o înălțime de 80 de metri, și înțelege de ce acestea sunt considerate cele mai frumoase cascade din Bali.

 

14:00: Prânz

După ce-ți închei drumeția, bucură-te de prânz la un restaurant local.

 

3:30: Vizitează templul Ulun Danu

Acesta este un templu șivaist important în Bali. Complexul templului, construit în stilul arhitecturii balineze, se află pe malurile lacului Beratan - Bedugul.

 

16:00: Ești transferat înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.