Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Contactează un localnic și descoperă împreună cu el câteva dintre cele mai cool locuri din Praga

Contactează un localnic și descoperă împreună cu el câteva dintre cele mai cool locuri din Praga

37 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 29

Scurtă descriere:

Ai venit să te distrezi în Praga și simți că ai petrece o după-amiază relaxantă în oraș, ca un localnic? Ia lucrurile ușor, croiește-ți drumul prin oraș. Plimbă-te prin cele mai tari zone din Praga. Potolește-ți setea cu o bere rece și încheie-ți ziua mâncând cel mai bun burger din oraș!

Repere:

  • Începe-ți turul cu un shot de lichior local;
  • Croiește-ți drumul prin oraș cu un Uber;
  • Hoinărește prin cartiere hip, alternative;
  • Vizitează baruri locale cool;
  • Admiră comori ascunse, de-a lungul drumului;
  • Savurează cel mai bun și mai savuros burger din oraș.

La ce să te aștepți:

Cauți un mod relaxant în care să te bucuri de zi după o noapte de petrecere în Praga? Trezește-te și scapă de mahmureală în această zi relaxantă. Experimentează cartierul hip Žižkov, plin de evenimente, așa cum o fac localnicii. Ghidul tău local îți arată calea.

Salută-ți ghidul local la stația de metrou Namesti Miru și începe-ți turul privat. Fă o plimbare scurtă și oprește-te la un bar foarte bine cunoscut printre localnici. Sparge gheața cu un shot de Hruskovice, faimosul schnapps cehesc făcut din pere. Asta te alimentează pentru a merge mai departe!

Fă-ți drum spre următoarea oprire, o berărie locală extraordinară. Cum pășești înăuntru, interiorul acaparant îți atrage privirea cu orele! Nu uita să-ți comanzi berea locală preferată, în timp ce ghidul tău îți oferă cele mai bune informații despre cultura berii din Cehia.

Apoi, mergi pe străzile boeme din Žižkov și treci de atracții locale, precum impresionantul turn TV, decorat cu bebeluși uriași, și de Palac Akropolis. În această clădire arătoasă din secolul XX se află cel mai vechi și mai mare club din oraș. Clădirea este spațiul perfect pentru tinerii artiști din întreaga lume. Continuă să te plimbi și bucură-te de atmosfera liniștită, de peste zi, de pe cea mai mare stradă cu baruri din Praga! Cu peste 30 de baruri, aceste este locul în care să te reîntorci noaptea.

Pregătește-ți aparatul de fotografiat pentru că urmează să mergi prin impresionantul tunel Žižkov, lung de 300 de metri. Inițial construit ca adăpost antinuclear, tunelul unește acum două cartiere. Urmează-ți simțurile spre scena culinară din Karlin, unde îți închei turul savurând cel mai bun și mai suculent burger din oraș! Nu uita să-ți comanzi berea locală preferată la Kocour, una dintre cele mai populare berării mici din Cehia.

Vezi și alte experiențe din Praga

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.