Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Descoperă secretele și traditiile culinare cehești într-un tur al piețelor & degustă delicatese tradiționale

Descoperă secretele și traditiile culinare cehești într-un tur al piețelor & degustă delicatese tradiționale

29 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 29

Scurtă descriere:

Bucură-te de partea gustoasă a Pragăi vizitând extraordinarele piețe de fermieri din Praga, pline de viață. Plimbă-te prin aceste locuri vibrante, află despre gastronomia cehească și chiar cumpără câteva produse proaspete, dacă dorești!

Repere:

  • Plimbă-te prin piețele fermierilor din Praga;
  • Află mai multe despre gastronomia cehească;
  • Adâncește-te în cultura locală;
  • Plimbă-te prin cartierele rezidențiale din Praga;
  • Degustă delicatese tradiționale cehești.

La ce să te aștepți:

Se spune că cel mai bun mod de a descoperi un loc anume este prin intermediul mâncării și gastronomiei locale. Acest tur te poartă la două piețe locale și include o plimbare de-a lungul râului, spre un loc foarte trendy pentru mulți localnici.

Ești preluat de ghidul tău de la hotel și îți începi explorarea piețelor locale în timp ce privești bunătățile expuse pe tarabe. Află despre specialitățile, gastronomia și scena culinară din Praga.

Odată ce vizitarea piețelor ia sfârșit, traversezi râul pentru a te bucura de o plimbare într-un cartier al orașului, plin de atmosferă, unde te poți opri la o brutărie tradițională sau la o cafenea, ca să te bucuri de o ceașcă de cafea sau de un desert delicios. Poți vorbi cu ghidul tău despre locurile vizitate și poți primi recomandări pentru următoarele zile petrecute în oraș.

Informează-ți ghidul dacă te gândești la ceva anume sau dacă vrei să adaugi ceva itinerariului, fiindcă poate să-l personalizeze oricând pentru tine.

Vezi și alte experiențe din Praga

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.