Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Urmează un ghid experimentat într-un tur cu ATV-ul printre lanuri de orez și păduri de bambus

Urmează un ghid experimentat într-un tur cu ATV-ul printre lanuri de orez și păduri de bambus

34 Reviews

Bali / Asia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 36

Scurtă descriere:

Călătorește pe drumuri mai puțin umblate în vacanța ta din Bali, la bordul unui ATV. Urcă în autovehiculul de teren și urmează-ți ghidul experimentat de-a lungul unui traseu provocator, potrivit pentru toate nivelurile de experiență. Călătorește prin peisajul pitoresc al câmpurilor de orez, pădurilor de bambus și malurilor luxuriante ale râurilor, flancate de sate tradiționale balineze. Dușurile, prânzul, răcoritoarele și transferul dus-întors de la hotel sunt incluse.

Repere:

  • Aventură cu un ATV în Bali;
  • Călătorește cu autovehiculul de teren într-un tur ghidat de două ore;
  • Bucură-te de un prânz și de un duș reconfortant;
  • Transferul dus-întors de la hotelul tău din Ubud sau din regiunea de sud din Bali, inclus.

La ce să te aștepți:

Transferul de la hotel

Odată ce ești preluat de la hotel (la 08:30 sau 10:30 sau 12:30), ești transferat la destinația de unde îți începi ziua incredibilă.

 

Sosirea la destinație și băutura de primire

După o călătorie de aproximativ o oră – o oră și jumătate, bucură-te de băutura cu care ești întâmpinat, după care primește instrucțiunile legate de tur. Toate echipamentele de siguranță îți sunt furnizate.

 

Călătoria cu ATV-ul

Călătorești prin câmpuri de orez, sate, plantații, prin junglă, râuri, printr-o pădure de bambus și prin multe altele. Bucură-te de natură și simte marea aventură în această călătorie de aproximativ două ore.

 

Sfârșitul călătoriei și servirea prânzului

După ce-ți închei călătoria, reîmprospătează-te cu un duș și îmbracă hainele de schimb (să nu uiți să le iei cu tine). Prânzul este servit apoi.

 

Întoarcerea la hotel

Ești transferat la punctul inițial de unde ai fost preluat.

 

Sosirea acasă

Întregul tur durează în jur de cinci – șase ore, din momentul în care ești preluat și până când ești lăsat înapoi acasă.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.