Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur cu bicicleta, la primele ore ale dimineții, în satele din Bali

Mergi într-un tur cu bicicleta, la primele ore ale dimineții, în satele din Bali

4 Reviews

Bali

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Pedalează prin satele balineze din apropiere de Kerobokan în acest tur cu bicicleta de două ore și jumătate, dimineața devreme, condus de un ghid local experimentat. Urcă-te pe bicicleta foarte bine întreținută, pentru o călătorie în ritmul tău, de 55 de kilometri, pe drumuri ușoare și întinse, ce traversează câmpuri verzi de orez. Vezi uimitorul templu Tanah Lot și palatul regal Puri Anyar din Kerambitan. Acest tur în grup mic operează cu maximum 20 de persoane, pentru o experiență mult mai personalizată. Casca, o sticlă de apă și răcoritoarele sunt incluse.

Repere:

  • Tur cu bicicleta prin satele de lângă Kerobokan;
  • Traversează frumoasele plantații de orez;
  • Vezi templul Tanah Lot și palatul regal Puri Anyar din Kerambitan;
  • Tur în grup mic, de maximum 20 de persoane, ce asigură o experiență intimă.

La ce să te aștepți:

Nu-ți fă griji că dispari într-o plimbare de weekend în timpul vacanței în Bali, iar dacă îți aduci cu tine pantofii și casca, ar fi grozav! Dacă nu, ți se oferă pedale plate și cască. Te așteaptă o călătorie ușoară, în ritmul tău. Ți se oferă sprijin fie cu bicicleta, fie cu scuterul, iar ghidul tău vorbitor de limba engleză este un fost biciclist, campion balinez. Bicicleta este foarte bine întreținută și poți fi sigur că are mărimea potrivită pentru tine. Călătoria este cu adevărat plăcută, pornești dimineața devreme și te întorci la timp pentru un mic dejun târziu.

 

De-a lungul traseului observi activitățile locuitorilor din satele Kerobokan, Tanah Lot, Pejaten, Kerambitan. Poți vedea oamenii când pornesc spre câmpurile de orez, muncind în propriile gospodării și multe altele. Această plimbare pornește și se încheie la magazinul de biciclete și are loc cu o bicicletă rutieră, așa că trebuie să ai experiență. Dacă nu ești sigur că te descurci cu o astfel de bicicletă, există și varianta unui tur la răsărit cu un mountain bike, ce poate fi mult mai potrivit pentru tine.

 

 

Vezi și alte experiențe din Bali

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.