Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur privat alături de un arheolog la ruinele de la Chichen Itza

Mergi într-un tur privat alături de un arheolog la ruinele de la Chichen Itza

1083 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 58

Scurtă descriere:

Descoperă ruinele de la Chichen Itza cu un ghid arheolog privat în acest tur exclusivist de o zi. Sari peste coada de la intrare și treci de mulțimi cu un acces dimineața devreme și vezi părți ale ruinelor pe care turiștii obișnuiți nu le vizitează. Află despre trecutul Mexicului prin intermediul comentariilor prețioase ale ghidului, care-ți descifrează acest sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Repere:

  • Tur la Chichen Itza, împreună cu un arheolog privat;
  • Scapă de mulțimi cu această vizită la Chichen Itza, ce are loc dimineața devreme;
  • Bucură-te de informațiile esențiale oferite de ghidul tău arheolog;
  • Vizitează părți ale acestui sit arheologic inclus în patrimoniul mondial UNESCO pe care alți turiști nu le văd;
  • Bucură-te de atenție personalizată în acest tur exclusivist.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat dimineața de la hotelul tău din Cancun, călătorești spre Chichen Itza pentru a avea parte de acces la ruine devreme. Urmează-ți ghidul prin acest sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO înainte de sosirea mulțimilor, ceea ce-ți permite o privire de aproape și o experiență mult mai liniștită.

Află de la ghidul tău arheolog despre rolul important pe care acest sit bine conservat l-a jucat în vremea civilizației Maya, între anii 600 și 1.200 e.n. Ascultă informațiile care explică motivele pentru care această așezare precolumbiană a fost o importantă destinație de pelerinaj, centru de venerație pentru poporul mayaș, un loc care și astăzi este considerat sacru.

Vizitează templul Kukulkan, templul Jaguarilor, templul Războinicilor și Observatorul. Ascultă informații despre semnificația scărilor, sculpturilor în piatră, platformelor și piramidelor, din punct de vedere al mitologiei și cosmologiei poporului antic mayaș.

Urcă la bordul vehicului pentru transportul înapoi la hotelul tău din Cancun, unde ajungi în jurul orei trei după-amiaza.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.