Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Escaladează muntele Batur pentru a vedea răsaritul din vârful vulcanului, încă activ

Escaladează muntele Batur pentru a vedea răsaritul din vârful vulcanului, încă activ

27 Reviews

Bali / Asia

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 32

Scurtă descriere:

Pornește dimineața devreme pentru această urcare pe muntele Batur înaintea zorilor și urmărește un răsărit de soare memorabil din vârful vulcanului activ. Pentru excursioniștii bine pregătiți fizic, urcarea durează aproximativ două ore. Ești răsplătit cu un peisaj spectaculos și servit la micul dejun cu ouă gustoase, gătite în aburul vulcanului. Află de la ghidul tău local experimentat despre unul dintre cei mai sacri munți din Bali și plimbă-te în jurul întregului crater înainte de a coborî. Încheie cu vizitarea unei plantații de cafea balineze.

Repere:

  • Tur pentru a vedea răsăritul de pe muntele Batur și pentru a vizita o plantație de cafea luwak;
  • Află de la ghidul tău despre cel mai activ vulcan din Bali;
  • Bucură-te de o gustare la micul dejun formată din ouă fierte în aburul vulcanic;
  • Privește răsăritul peste lacul Batur și plimbă-te în jurul craterului vulcanului Kintamani;
  • Degustă ceai de plante, ciocolată și cafea;
  • Transferul dus-întors de la hotelurile din Candidasa, Ubud și din regiunea de sud din Bali este inclus.

La ce să te aștepți:

Începi în momentul în care ești preluat de la hotelul tău din Bali, dimineața foarte devreme, în jur de ora două, în funcție de zona în care locuiești, și după o călătorie de o oră și jumătate ajungi la muntele Batur, la punctul de plecare în drumeție. La sosire, ești întâmpinat de ghidul expert care te însoțește în drumeția de pe munte, care îți dă câteva informații legate de siguranță, precum și o lanternă. Din acest punct, îți începi urcarea pe munte, ce durează două ore până în vârf. După ce atingi vârful muntelui, rămâi uimit de frumusețea zorilor.

Ghidul îți servește micul dejun (pâine, ouă fierte și ceai cald). Este un moment superb și o experiență unică să vezi răsăritul și să servești micul dejun în vârful muntelui Batur. După aceea, îți continui drumeția cu explorarea a două noi cratere și, la final, cobori de pe munte, unde te așteaptă șoferul.

Pe drumul de întoarcere spre hotel, te oprești la o plantație tradițională de cafea din Bali, un loc în care vezi plantații tropicale diferite și observi cum se face cafeaua balineză în mod tradițional. De asemenea, ai ocazia de a degusta ceaiuri locale din plante, ciocolată, cafea, precum și cafeau specială luwak, cea mai scumpă cafea din lume. După aceea, ești condus la hotelul tău din Bali.

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.