Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă un tur în cartierul Amsterdam-Zuid și cunoaște zona în care a trăit Anne Frank

Fă un tur în cartierul Amsterdam-Zuid și cunoaște zona în care a trăit Anne Frank

37 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 27

Scurtă descriere:

Îmbogățește-ți cunoștințele despre viața lui Anne Frank în acest tur privat în plimbare prin Amsterdam-Zuid. În această zonă rezidențială vizitezi casa lui Anne Frank, prima școală la care a fost elevă, și apoi magazinul de unde și-a cumpărat faimosul jurnal. Ascultând comentarii de la ghidul tău cunoscător, descoperi lucruri fascinante despre tânăra scriitoare și primești atenția gazdei în timpul acestui tur. Poți să îți personalizezi turul și să îl închei cu o cafea, înainte de a-ți lua rămas bun.

Repere:

  • Tur privat de 1,5 ore al zonelor legate de istoria lui Anne Frank în Amsterdam-Zuid;
  • Află despre viața pe care a dus-o înainte de a trăi clandestin;
  • Vezi școala unde a studiat Anne și casa familiei Frank;
  • Explorează străzile din Amsterdam-Zuid;
  • Bucură-te de comentarii personalizate din partea ghidului tău.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul privat la piața Merdeplein, în Amsterdam-Zuid, o zonă rezidențială bună a orașului. Apoi, pornește pe străzi și ascultă povestea lui Anne Frank de la ghid, dinainte ca familia ei să se ascundă, pe 6 iulie 1942.

 

Vezi școala în care Anne și-a început educația și treci de clădirea în care a trăit. De asemenea, vezi locul de unde Anne și-a cumpărat carnetul care avea să devină faimosul ei jurnal.

 

Mergând, îți asculți ghidul povestindu-ți fapte interesante și informații istorice despre tânăra scriitoare, despre oamenii cu care s-a ascuns și despre moștenirea jurnalului ei. Dacă ai întrebări specifice despre Anne Frank, despre Holocaustul din Amsterdam în timpul războiului, pur și simplu pune-le ghidului.

 

Frumusețea acestui tur constă în faptul că toate comentariile sunt personalizate în funcție de interesele tale. După o oră și jumătate de explorare, turul tău se încheie cu o ceașcă de cafea.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.