Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Vizitează cele mai bune magazine vintage din Amsterdam alături de un localnic

Vizitează cele mai bune magazine vintage din Amsterdam alături de un localnic

33 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 25

Scurtă descriere:

Vizitează cele mai bune magazine vintage din Amsterdam alături de un ghid local care știe unde să găsească comori, la cel mai mic preț.

Repere:

  • Află mai multe despre zona numită The 9 Streets;
  • Vizitează șase magazine vintage;
  • Experimentează bucuria de a face cumpărături în Amsterdam;
  • Vizitează piața de vechituri în aer liber Waterloo.

La ce să te aștepți:

În acest tur privat vizitezi cartierul Waterlooplein, care este cunoscut pentru piața sa de vechituri și pentru zona foarte hip cunoscută sub numele de The 9 streets. Găsești orice aici, de la haine vintage de designer la prețuri accesibile, la haine pentru bărbați și la accesorii unice.

Vizitezi până la șase magazine vintage în zonele în care umbli și, desigur, îi poți transmite gazdei tale cererile tale pentru o experiență personalizată. Ea te poate prelua de la un hotel din centru sau vă puteți întâlni la un anumit punct din oraș.

De asemenea, gazda îți dă și sfaturi despre lucrurile pe care le poți face în Amsterdam.

Turul se ține de luni până sâmbătă, începând cu ora 10:30 sau mai târziu. Duminica după ora 13:00, și piața Waterloo este închisă.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.