Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți surf, înotați, vizitați temple și explorați Nusa Dua, Padang Padang și Uluwatu

Faceți surf, înotați, vizitați temple și explorați Nusa Dua, Padang Padang și Uluwatu

1 Reviews

Bali / Asia

Durată: 7 ore

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Descoperiți plajele cu nisip alb, templele maiestuoase și cultura unică din Bali în acest tur privat de șapte ore. Înotați în apele calde la plaja Nusa Dua, alăturați-vă surferilor la plaja Padang Padang, apoi priviți apusul și bucurați-vă de spectaculosul dans Kecak, la templul Uluwatu. Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

Repere:

  • Tur privat de o zi la templul Uluwatu și la plajele din Bali;
  • Bucurați-vă de timpul liber pentru a înota și a face o baie de soare la plajele Nusa Dua și Padang Padang;
  • Lăsați-vă captivați de spectacolul uimitor al dansului Kecak, la templul Uluwatu;
  • Turul include trasportul privat de la hotel;
  • Turul poate fi personalizat, pentru a răspunde preferințelor voastre și asigură atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Turul începe cu preluarea voastră de la hotelul din Bali în jurul amiezii. Călătorind cu un vehicul privat, ajungeți la prima oprire, plaja Nusa Dua, unde vă bucurați, timp de o oră sau două, de timp liber pentru a înota, a face snorkeling (echipamentul de snorkeling nu este inclus) sau a sta la soare. Continuați spre plaja Padang Padang, un loc popular pentru surfing, dar și platou de filmare pentru pelicula în care a jucat Julia Roberts, „Eat, Pray, Love“.

Întâlniți-vă din nou cu șoferul pentru o călătorie scurtă spre templul Uluwatu, unde ajungeți la timp pentru a privi apusul de pe stâncile de pe coastă. Înainte de a pleca, urmăriți, în fața templului, o intepretare uluitoare a dansului în jurul focului, Kecak, ce face parte din tradiția străveche balineză. După această după-amiază plină de acțiune, turul se încheie cu lăsarea voastră la hotel, în jurul orei 20:00.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.