Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Explorați Ubud-ul, cu Campuhan Ridge Walk, muntele Agung și satul Bangkiang Sidem

Explorați Ubud-ul, cu Campuhan Ridge Walk, muntele Agung și satul Bangkiang Sidem

Bali / Asia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 43

Scurtă descriere:

Lăsați-vă cuceriți de frumusețea naturii în acest tur privat de o jumătate de zi pe Campuhan Ridge Walk, din Ubud. În timp ce ascultați informațiile prețioase de la ghidul vostru, treceți prin plantații de orez și sate locale tipice din regiunea rurală indoneziană. Admirați peisajul uimitor de pe cărarea Campuhan Ridge Walk și impresionantul fundal cu muntele Agung, înainte de a descoperi tradițiile culturale ale satului Bangkiang Sidem. Prânzul și transportul dus-întors de la hotelul vostru din Ubud sunt incluse. Primiți atenție personalizată din partea ghidului în acest tur privat.

Repere:

  • Bucurați-vă de o zi departe de agitația orașului;
  • Raport calitate-preț excelent;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Bucurați-vă de atmosferă în timpul acestui tur privat;
  • Turul privat are loc doar cu voi și cu ghidul/șoferul;
  • Confirmare imediată.

La ce să te aștepți:

Ubud, popular printre turiștii străini, se află între câmpurile de orez și pădurile din munți. Aici ajungeți într-un peisaj variat, ce face regiunea atât de frumoasă.

Turul începe cu preluarea de la hotelul vostru din Bali, între orele 08:00 - 08:30 dimineața, în funcție de zona în care stați.

Aventura prin plantațiile de orez pornește dintr-un mic sat, la nord de Ubud, la ora 09:00. În esență, acesta este un traseu scurt, ce oferă o perspectivă admirabilă asupra culturii și naturii din Ubud. Împreună cu ghidul vostru, descoperiți locuri istorice uimitoare, vizitați temple vechi și, pur și simplu, vă bucurați de frumusețea naturală a teraselor de orez, a munților din depărtare, a râurilor și izvoarelor naturale.

Traseul vostru include cărarea Campuhan Ridge Walk, lungă de aproximativ nouă kilometri, pe dealuri, cu un peisaj superb. Simțiți aerul proaspăt și rece și bucurați-vă de muntele Agung în fundal, ce vă taie respirația, și de micile sate ce se întind de-a lungul câmpurilor de orez. Continuați spre nord, pe cărare, văzând cum ierburilor înalte le iau locul plantațiile micului sat Bangkiang Sidem. În sat, dispuneți de facilități pentru a face duș.

După traseul de două ore, mergeți la un restaurant local pentru o masă ușoară, înainte de a fi transportați cu un vehicul cu aer condiționat înapoi la hotelul vostru, în jur de ora 13:00.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.