Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Călăriți pe plaja cu nisip vulcanic și prin plantațiile de orez din Pererenan

Călăriți pe plaja cu nisip vulcanic și prin plantațiile de orez din Pererenan

29 Reviews

Bali / Asia

Durată:

Furnizor:

Voyagin

De la 34

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de o frumoasă partidă de călărie pe plajă și prin plantațiile de orez ale satului cu o sesiune de o jumătate de oră, o oră sau două ore.

Repere:

  • Călăriți pe plaja liniștită a zonei Pererenan;
  • Bucurați-vă de sunetul valurilor în timp ce caii merg în galop;
  • Admirați priveliștile întinse ale plantațiilor de orez în timp ce străbateți satul.

La ce să te aștepți:

Partida de călărie de două ore are loc prin câmpurile de orez, unde metodele agricole s-au schimbat foarte puțin de-a lungul secolelor, apoi spre plaja cu nisip negru, vulcanic, unde puteți merge în trap sau în galop, în sunetul valurilor și cu vaporii de apă acoperindu-vă fața. Apoi vă întoarceți la grajduri, prin satul tradițional Pererenan, cu templul și locuitorii săi prietenoși, pentru a savura, la final, o binemeritată băutură rece și o gustare balineză făcută în casă.

Dacă preferați excursii mai scurte, rezervați o partidă de călărie de o jumătate de oră sau de o oră (ora de start este flexibilă și variază în funcție de disponibilitate).

Indiferent de experiența voastră de călărie, siguranța este pe primul loc, așa că fiecare are parte de un instructor care vă ghidează tot timpul.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.