Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Bucurați-vă de relaxare în natură, un masaj într-un cort luxos, high tea și yoga sau un spectacol cu dansatori în Ubud

Bucurați-vă de relaxare în natură, un masaj într-un cort luxos, high tea și yoga sau un spectacol cu dansatori în Ubud

Bali / Asia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de o zi superbă și experimentați relaxarea liniștită oferită de natură. Pășiți în frumusețea ambianței relaxate din Bali. La sosire, primiți prosoape (Rosewater Towel) și apă de lămâie, ca răcoritoare. Faceți o plimbare scurtă până la râu, unde vă bucurați de o sesiune de îmbăiere a picioarelor cu trandafiri și de sucuri proaspete. Relaxați-vă cu un masaj pe tot corpul și apoi savurați un high tea (o masă ușoară după-amiaza târziu sau seara devreme), cu dulciuri și hors d'oeuvres (mici gustări), într-un cort de lux. După aceasta, aveți de optat între două variante: yoga sau un spectacol cu dansatori balinezi. Aveți de mers 10 minute până la templu.

Repere:

  • Tur privat, ce are loc doar cu voi și cu ghidul/șoferul vostru;
  • Experiență perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată insula;
  • Tur adecvat familiilor.

La ce să te aștepți:

Turul începe de la hotelul vostru, în jurul orelor 13:30-14:30 (în funcție de zona în care se află hotelul). Sunteți invitați să vă bucurați de peisajul frumos din Ubud, ca în vremurile de altă dată. Acest picnic la cort, în stil safari, poate suna ca o scenă din filmul „Out of Africa“, însă acest cort spațios balinez din mătase a fost amenajat pentru a vă întâmpina doar pe voi!

Aflată pe dealuri, în afara orașului Ubud, această locație este una dintre cele mai fermecătoare și mai romantice destinații. După o scurtă plimbare prin iarba încă acoperită de rouă, sunteți întâmpinați la sosire cu un prosop răcoros, proaspăt aromat. Vă relaxați imediat de la cât de multă verdeață este în jurul vostru.

Bucurați-vă de un masaj pe tot corpul, și apoi de un high tea, cu dulciuri și hors d'oeuvres, servit în interiorul unui cort de lux. Personalul atent, îmbrăcat în haine tradiționale, vă așteaptă la începutul vizitei voastre cu o baie la picioare și un masaj de 45 de minute, în cortul plutitor de pe râul Ayung. Apoi sunteți tratați cu somptuosul high tea. Bucurați-vă de această zi în care experimentați frumusețea relaxantă oferită de natură. Păsările cântă și țopăie în copacii din împrejurimi, iar briza plăcută vă transformă ieșirea într-o experiență de neuitat.

În jurul orelor 18:00 - 18:30, faceți o plimbare scurtă, de zece minute, pentru a vizita un templu dintr-un sat, după care sunteți transferați înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.