Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Petrece o zi departe de aglomerația orașului & admiră frumoasele peisaje din sudul Boemiei & navighează de-a lungul râului Elba

Petrece o zi departe de aglomerația orașului & admiră frumoasele peisaje din sudul Boemiei & navighează de-a lungul râului Elba

149 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 149

Scurtă descriere:

Adâncește-te în natura din sudul Boemiei în această excursie de 13 ore spre Parcul Național Böhmische Schweiz (Bohemian Switzerland). Acest tur în grup mic te poartă la sud de Praga, spre granița Cehiei cu Germania, în mijlocul celor mai frumoase peisaje din Europa Centrală. Navighează cu o barcă tip gondolă pe râu, plimbă-te de-a lungul râului Elba și admiră priveliștile oferite de formațiunile stâncoase Bastei.

Repere:

  • Petrece o zi departe de agitația orașului și bucură-te de frumusețea Parcului Național Böhmische Schweiz (Bohemian Switzerland);
  • Vezi poarta Pravcicka sau navighează pe cheile Kamenice (în funcție de opțiunea selectată);
  • Bucură-te de un prânz delicios (felul principal + băutura) într-un restaurant local cehesc;
  • Alege dintre diferitele variante ale turului, pentru a-ți crea excursia în funcție de preferințele tale.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat dimineața devreme de la hotelul tău din Praga, afli despre istoria regiunii rurale cehe, despre oameni și obiceiuri, în timp ce călătorești spre parcul național. Evadează din aglomerația orașului cu această excursie de o zi întreagă și bucură-te de frumoasele parcuri naționale Böhmische & Sächsische Schweiz (Bohemian & Saxon Switzerland) și petrece o zi în natură împreună cu ghidul tău local, într-un grup mic, de la una la opt persoane.

Parcului Național Böhmische Schweiz (Bohemian Switzerland) este certificat ca o „destinație europeană de excelență“ de către Comisia Europeană. Vizitează locurile în care au fost filmate secvențe din filmul Chronicles of Narnia, mergi într-o drumeție sau plimbă-te pentru a explora frumusețea parcului și lasă-te încântat de natura virgină a canioanelor, pădurilor luxuriante și maiestuoaselor coloane de stâncă. Vezi una dintre cele mai frumoase perle naturale ale Europei!

Bucură-te de această locație unică și explorează parcul în funcție de preferințele tale, alegând varianta de tur preferată:

Tur al Parcului Național Böhmische Schweiz (Bohemian Switzerland) - călătorie cu barca & vizitarea formațiunilor stâncoase Batei

Acest tur îți oferă o prezentare generală a două parcuri naționale într-o singură zi. Relaxează-te în timp ce turul te poartă prin parcuri la cele mai bune puncte de observare, cum ar fi podul Bastei peste monumentalul canion al Elbei, cu ruinele de piatră ale fortăreței Neurathen în jur. Apoi bucură-te de o plimbare liniștită cu barca în superba zonă a parcului național, formată de cheile râului Kamenice, afluent al Elbei. Un tur la pas, ușor și lipsit de efort, cu un prânz delicios inclus.

Drumeție și plimbare cu barca în Parcul Național Böhmische Schweiz (Bohemian Switzerland), ce include poarta Pravcicka

Turul te poartă la cel mai mare arc de stâncă (de gresie) din Europa și simbol al parcului național, poarta Pravcicka (Pravcicka Brana). Te bucuri de priveliști superbe spre Germania și cu munții de gresie din împrejurimi. Apoi vizitezi popularele chei Kamenice, într-o plimbare plăcută cu barca pe râul canionului. Drumeție moderată de 15 kilometri, pentru o zi activă în natură, cu prânz inclus, la un restaurant local.

Tur în parcurile naționale Böhmische & Sächsische Schweiz (Bohemian & Saxon Switzerland) și drumeție la podul Bastei și la poarta Pravcicka, iarna

Acest tur este singura ta șansă de a vedea două mari simboluri a două parcuri naționale în timpul iernii. Drumeția moderat provocatoare te poartă la uimitorul pod Bastei din Sächsische Schweiz (Saxon Switzerland), cu priveliștile spectaculoase ale munților din jur, și vezi, de asemenea, cel mai mare arc natural de stâncă de pe constinent - poarta Pravcicka. Totul într-o singură zi, cu un prânz inclus, la un restaurant local cehesc.

Tur în parcurile naționale Böhmische & Sächsische Schweiz (Bohemian & Saxon Switzerland), la podul Bastei & rocile Tisa, iarna

Turul reprezintă o variantă mai simplă de a vizita două parcuri naționale în timpul iernii. Te poți simți ca într-un film odată ce ajungi la rocile Tisa, unde au fost filmate scene din filmul Chronicles of Narnia. Apoi vizitezi podul Bastei, în Germania, cu priveliștile spectaculoase ale canionului Elbei. Vizitează două țări într-o singură zi.

Zăpadă și ghețari în Parcul Național Böhmische Schweiz (Bohemian Switzerland)

Acest tur este șansa ta de a vedea ghețarii unici din parcul național!

Vezi și alte experiențe din Praga

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.