Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi într-o excursie în orașul medieval Benesov & vizitează castelul Konopiste, fortăreața de secol XIII reconstruită de-a lungul timpului

Mergi într-o excursie în orașul medieval Benesov & vizitează castelul Konopiste, fortăreața de secol XIII reconstruită de-a lungul timpului

49 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 39

Scurtă descriere:

Vizitează castelul de poveste Konopiste într-un tur ghidat obligatoriu, de o jumătate de zi, din Praga. Inspirată din stilul castelelor franțuzești, această fortăreața medievală este unul dintre cele mai frumoase castele din Boemia. Călătorește cu un autocar de lux timp de 40 de minute, înainte de a porni într-un tur ghidat fascinant al castelului din secolul al XIII-lea. Alături de ghidul tău, află despre istoria castelului Konopiste și descoperă impresionanta colecție de mobilier istoric, sculpturi, picturi și tapiserii.

Repere:

  • Excursie de o jumătate de zi la castelul Konopiste din Benesov, cu plecare din Praga;
  • Vizitează castelul Konopiste, o fortăreață de poveste și reședință a arhiducelui Franz Ferdinand;
  • Descoperă frumusețea castelului și colecția sa impresionantă;
  • Transport cu un autocar de lux.

La ce să te aștepți:

Cu un autocar confortabil, dotat cu aer condiționat, părăsește Praga și călătorește aproximativ 50 de kilometri spre orașul Benesov, vechi de 900 de ani, pentru o excursie de o jumătate de zi la castelul Konopiste.

Fortificația gotică Konopiste a fost transformată în secolul al XVII-lea într-un castel în stil baroc. Castelul a fost reședința mai multor prinți și arhiduci istorici, cum ar fi succesorul tronului Austriei, Franz Ferdinand d’Este, a cărui asasinare din anul 1914, la Sarajevo, a servit ca pretext pentru declanșarea Primului Război Mondial.

Vizitează castelul împreună cu ghidul tău și admiră design-ul interior și impresionanta colecție de sculpturi, picturi, tapiserii și mobilier. Acest castel faimos este de asemenea cunoscut pentru apariția sa în filmul Iluzionistul (The Illusionist). Explorează parcul castelului, a cărui zonă de grădini contribuie la atmosfera încântătoare a proprietății. Plimbă-te prin grădina de trandafiri și bucură-te de ambianța romantică și relaxantă. După excursia ta de o jumătate de zi, te întorci cu autocarul la Praga, unde ajungi în jur de ora cinci după-amiaza.

Vezi și alte experiențe din Praga

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.