Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă clădirile medievale din Kutna Hora, un oraș istoric din Boemia Centrală, inclus în patrimoniul mondial UNESCO

Descoperă clădirile medievale din Kutna Hora, un oraș istoric din Boemia Centrală, inclus în patrimoniul mondial UNESCO

296 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 37

Scurtă descriere:

Descoperă clădirile istorice și memorabila capelă din oase din Kutna Hora, una dintre cele mai populare destinații din Cehia, care se află la aproximativ o oră de Praga, în Boemia Centrală.

Repere:

  • Explorează clădirile istorice din Kutna Hora;
  • Vizitează macabra capelă din oase;
  • Vezi splendorile Palatului Italian (Italian Court);
  • Mergi la castelul Hrádek;
  • Admiră cea mai veche mănăstire cisterciană din Boemia;
  • Află despre Războaiele Husite.

La ce să te aștepți:

Mergi într-o excursie de o zi la Kutná Hora, din Praga, și descoperă colecția sa uimitoare de clădiri istorice, care au transfromat-o în una dintre cele mai populare destinații din Cehia. În timpul expediției de 7-8 ore, vezi cele mai faimoase atracții, cum ar fi osuarul Sedlec și capodopera gotică, biserica Sf. Barbara.

Vizitează capela din oase din Kutná Hora, o adevărată atracție, care atrage vizitatori din toată lumea, și descoperă cum această bijuterie din istoria Boemiei este casă nu doar pentru grămezile de cranii și oase. Kutná Hora a fost puterea economică a regatului Boemiei și a jucat un rol crucial în timpul Războaielor Husite din secolul al XV-lea.

Vezi osuarul Sedlec (capela din oase) și biserica Sf. Barbara, apoi continuă spre castelul Hrádek, casa Sankturin, cea mai veche mănăstire cisterciană din Boemia, fabulosul Palat Italian, strada medievală Ruthardka, casa de piatră (Stone House) și columna Plague.

De-a lungul drumului, află despre perioada de glorie a Războaielor Husite din Kutná Hora, când orașul concura cu Praga atât din punct de vedere economic, cât și cultural, și devenea reședința preferată a mai multor regi din Boemia. Descoperă cum a devenit orașul atât de bogat și află despre mineritul de argint, necesar pentru monezile Groschen – cândva valuta forte din Europa Centrală.

Vezi și alte experiențe din Praga

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.