Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi pe urmele scriitorului Franz Kafka & descoperă cum viața acestuia a gravitat în jurul orașului

Mergi pe urmele scriitorului Franz Kafka & descoperă cum viața acestuia a gravitat în jurul orașului

42 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 14

Scurtă descriere:

Mergi pe urmele lui Franz Kafka și află despre relația sa unică cu orașul Praga. Admiră împrejurimile pieței orașului vechi și descoperă cum viața lui Kafka a gravitat în jurul ei. Află câteva informații fascinante de la ghidul tău privat, pe drum!

Repere:

  • Vezi orașul vechi din Praga prin ochii lui Franz Kafka;
  • Plimbă-te prin cartierul evreiesc;
  • Află despre istoria modernă a Pragăi;
  • Ghid privat 100%;
  • Hoinărește prin oraș ca un localnic.

La ce să te aștepți:

Știai că cea mai mare parte din opera lui Kafka a fost scrisă în Praga? Praga este, incontestabil, orașul care l-a inspirat, direct sau indirect.

Pornește într-o adevărată călătorie kafkiană, pentru a descoperi cum opera lui Kafka a evoluat succesiv. Scrierile sale au fost ignorate, interzise, temute și chiar considerate un simbol al dizidenței, înainte de a deveni mândria, simbolul literar prețuit al orașului.

Turul începe cu o plimbare în care acoperi o parte a cartierului evreiesc și a orașului vechi. Întâlnește-ți ghidul local lângă casa în care Franz Kafka s-a născut și colindă străzile și locurile care au inspirat unele cadre, în câteva dintre povestirile sale.

Vorbește cu ghidul tău despre eforturile lui Kafka și despre opera sa vizionară, precum și despre aspectul uneori profetic al scrierilor sale. Pe parcurs, te lași convins că Franz Kafka era de fapt un om destul de amuzant și că opera sa ar putea fi mai contemporană acum ca niciodată.

Privește la schimbările fascinante prin care a trecut Praga în timpul vieții lui Kafka, precum și în decadele care au urmat morții sale, dar și la câteva aspecte care pot părea că le-ar fi putut scrie înainte.

Îți închei turul în copleșitoarea piață din orașul vechi, cu arhitectura sa incredibilă, având parte de alte mici ocazii în care este menționat Kafka. Acest tur poate fi personalizat 100% dorințelor tale, doar dă-i ghidului tău de știre!

 

Vezi și alte experiențe din Praga

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.